Η πρώτη παρουσίαση του i-butler στην Αθήνα

Η πρώτη παρουσίαση του i-butler στην Αθήνα

Με στόχο να φέρει την επανάσταση στο παγκόσμιο διαδίκτυο, η γερμανική εταιρεία World Style Media GmbH & Co.KG ειδικεύεται στην ανάπτυξη της τεχνητής νοημοσύνης.

Ο i-butler είναι ένα δωρεάν download εργαλείο, με το οποίο οι χρήστες του διαδικτύου εξοικονομούν χρόνο και χρήμα, ενώ συγχρόνως απολαμβάνουν την υψηλότερη ασφάλεια των προσωπικών τους δεδομένων. Παράλληλα μπορούν οι χρήστες τους Internet να χτίσουν την δική τους Online επαγγελματική δραστηριότητα και να συμμετέχουν ως επαγγελματικοί εταίροι στις Online παγκόσμιες αγορές. Επίσης είναι για τις επιχειρήσεις ένα πολύ καλό εργαλείο στην εξεύρεση νέων πελατών. Ενώ σας προσφέρει την δυνατότητα να δημιουργήσετε μια νέα πηγή εισοδήματος.

Με τον i-butler θέλουν οι τρεις οραματιστές Alberto Motzo, Stefan Motzo και Frank Hofstede, όχι μόνο να αλλάξουν τον κόσμο των Online αγορών, αλλά και την γενική χρήση του διαδικτύου.  Μέσω της τεχνικής του νοημοσύνης ο i-butler αναπτύσσεται ανεξάρτητος και ενισχύει τις υπηρεσίες του μέρα με την μέρα για να παρέχει στους χρήστες του Internet την καλύτερη εξυπηρέτηση.

Προκειμένου να καταστεί ο i-butler  προσιτός σε όλους, είναι διαθέσιμος δωρεάν για download ενώ σύντομα θα διατίθεται ως app σε όλα τα smartphone.

Στις 14.02.2015 γίνεται η πρώτη παρουσίαση του i-butler στην Αθήνα. Ο CEO Alberto Motzo παρουσιάζει ενα πρωτοποριακό Online-Marketing και Affiliate-Konzept στους Έλληνες χρήστες και σε όσους επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν επαγγελματικά στο Internet.

Περισσότερες πληροφορίες:

Σωτήρης Μουζίδης

e-mail: [email protected]

www.click-ibutler.com

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα