LIVE εικόνα: Συνεχίζεται η συζήτηση επί των προγραμματικών δηλώσεων

LIVE εικόνα: Συνεχίζεται η συζήτηση επί των προγραμματικών δηλώσεων
ΑΘΗΝΑ-ΒΟΥΛΗ-Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΠτΔ-ΤΡΙΤΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ.(EUROKINISSI-ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ) Eurokinissi

Τα μεσάνυχτα η ονομαστική ψηφοφορία στη Βουλή. Δείτε ζωντανά τις ομιλίες στην Ολομέλεια (Vid)

Σήμερα τα μεσάνυχτα αναμένεται η ψηφοφορία στη Βουλή για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση μιας και ολοκληρώνεται η τριήμερη συζήτηση επί των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης.

Η τελευταία ημέρα της συζήτησης θα κλείσει αργά το βράδυ με την ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Η διαδικασία συνεχίζεται με ομιλίες υπουργών και πολιτικών αρχηγών.

Το ενδιαφέρον σκηνικό θα δημιουργηθεί πριν την ψηφοφορία, όταν και θα διεξαχθεί η πρώτη κόντρα των αρχηγών των κομμάτων μετά τις εκλογές τις 25ης Ιανουαρίου.

Αντώνης Σαμαράς και Αλέξης Τσίπρας θα βρεθούν αντιμέτωποι μετά από αρκετό καιρό, αφού δεν είχαν πραγματοποιήσει προεκλογικό ντιμπέιτ, μετά την άρνηση του πρώην πρωθυπουργού, ενώ σπάνιες υπήρξαν οι αντιπαραθέσεις τους στο Κοινοβούλιο.

Ενδιαφέρον θα έχει και η τοποθέτηση του Ευάγγελου Βενιζέλου. Χθες εξάλλου ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ διαφώνησε κατηγορηματικά με την πρόταση για πρόγραμμα-γέφυρα, μιλώντας στη Βουλή, ενώ τόνισε πως προτιμά την υποχώρηση της κυβέρνησης από την εθνική βλάβη.

Το βάπτισμα του πυρός θα πάρουν οι ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας και ο αρχηγός του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης που θα πραγματοποιούν την πρώτη τους εμφάνιση ως αρχηγοί κομμάτων στη Βουλή.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα