Στη Βουλή δικογραφία για τον Ηλ. Παναγιώταρο

Στη Βουλή δικογραφία για τον Ηλ. Παναγιώταρο
ΑΘΗΝΑ-ΒΟΥΛΗ-ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΕΦΑΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ.(EUROKINISSI-ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ) Eurokinissi

Ζητείται η άρση ασυλίας του Χρυσαυγίτη βουλευτή προκείμενου να δικαστεί ως ηθικός αυτουργός για επεισόδια που σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια δίκης ΟΥΚάδων

Ακόμη μία δικογραφία που αφορά σε βουλευτή της Χρυσής Αυγής διαβιβάστηκε από τη Δικαιοσύνη προκειμένου να αρθεί η ασυλία του.

Πρόκειται για τον Ηλία Παναγιώταρου και την εμπλοκή του στα επεισόδια που προκλήθηκαν το Δεκέμβριο του 2011 στην αίθουσα του Τριμελούς Ναυτοδικείου Πειραιά, στο εδώλιο του οποίου κάθισαν 39 άνδρες των ΟΥΚ – Μ.Υ.Α.Λ.Σ. για εθνικιστικά συνθήματα που είχαν φωνάξει κατά την διάρκεια της παρέλασης της 25ης Μαρτίου 2010.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, κατά την πρώτη ημέρα συνεδρίασης σημειώθηκαν επεισόδια εντός της αίθουσας, με τους μάρτυρες να υποστηρίζουν πως ο Ηλ. Παναγιώταρος είχε ρόλο συντονιστικό στο αρνητικό κλίμα που επικρατούσε στην δικαστική αίθουσα, προτρέποντας τους παρευρισκόμενους να φωνάζουν άσεμνα σχόλια και να κάνουν χειρονομίες.

Η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου διαβίβασε τη δικογραφία στη Βουλή, η οποία είναι και η μόνη αρμόδια να άρει τη βουλευτική ασυλία του Ηλ. Παναγιώταρου για να δικαστεί για το αδίκημα της ηθικής αυτουργίας σε απρόκλητη έμπρακτη εξύβριση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα