Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζονται οι παραστάσεις στην Ιερά Οδό!

Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζονται οι παραστάσεις στην Ιερά Οδό!
@brankopeic

H καλλιτεχνική σύμπραξη της χρονιάς, με τον Γιώργο Νταλάρα, την Ελένη Βιτάλη και τη Γλυκερία συνεχίζεται με ιδιαίτερη επιτυχία (pic)

Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζονται οι εμφανίσεις του Γιώργου Νταλάρα, της Ελένης Βιτάλη και της Γλυκέριας στην σκηνή της Ιεράς Οδού που έχει αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές και το δυνατό χειροκρότημα του κοινού!

@brankopeic

 

Ο Θοδωρής Ρουσόπουλος με τη Μάρα Ζαχαρέα και το γιο τους σε μια από τις σπάνιες νυχτερινές τους εξόδους, διασκέδασαν το βράδυ της Παρασκευής στην Ιερά Οδό. Χαλαροί και ευδιάθετοι απόλαυσαν από κοντά τους μεγάλους ερμηνευτές Γιώργο Νταλάρα, Ελένη Βιτάλη και Γλυκερία ενώ παράλληλα επισκέφτηκαν το καμαρίνι του Γιώργου Νταλάρα μεταφέροντας του τα θερμά τους συγχαρητήρια.

@brankopeic

 

Τη μουσική παράσταση της Ιεράς Οδού απόλαυσαν επίσης το ίδιο βράδυ και η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τον σύζυγό της Θέμη Σοφό και την παρέα τους που έδειχναν ενθουσιασμένοι με το πρόγραμμα απολαμβάνοντας τη βραδιά.

@brankopeic

@brankopeic

 

Ο Γιώργος Νταλάρας, η Ελένη Βιτάλη και η Γλυκερία, ο καθένας με την προσωπική του ιστορία, την πείρα τους, την αγάπη τους για την τέχνη, το μοναδικό ταλέντο τους και την αστείρευτη φλόγα τους, μας χαρίζουν βραδιές πραγματικής ψυχαγωγίας και χαράς σε ένα πρόγραμμα που δεν πρέπει κανείς να χάσει.

@brankopeic

 

Γιώργος Νταλάρας, Ελένη Βιτάλη, Γλυκερία ΜΑΖΙ

Για περισσότερες πληροφορίες:

Ιερά Οδός

Ιερά Οδός 18-20

Τηλέφωνο κρατήσεων: 210-3428272

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα