ΠΑΣΟΚ για δίωξη: Το καθεστώς είναι σε πανικό

ΠΑΣΟΚ για δίωξη: Το καθεστώς είναι σε πανικό
ΑΘΗΝΑ-ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΑΣΟΚ- ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ,Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013. (EUROKINISSI-ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ) Eurokinissi

Απάντηση στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τη δίωξη σε βάρος του Ροβέρτου Σπυρόπουλου εξέδωσε το ΠΑΣΟΚ σημειώνοντας με νόημα πως “δεν μπορούν να μας κουνούν το δάχτυλο αυτοί που μόλις πιάστηκαν στα πράσα”

Πόλεμος ανακοινώσεων ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ με αφορμή την άσκηση ποινικών διώξεων κατά του Ροβέρτου Σπυρόπουλου για τα κακουργήματα της απιστίας και της απάτης.

Όπως αναφέρει το ΠΑΣΟΚ “η σπουδή του ΣΥΡΙΖΑ να συκοφαντήσει το ΠΑΣΟΚ πριν η δικαιοσύνη αποφανθεί, είναι αποκαλυπτική του πανικού του καθεστώτος” προσθέτοντας ότι “η υπόθεση αυτή πήρε το δρόμο του ελέγχου από την δικαιοσύνη, εδώ και χρόνια, με αποκλειστικά δική μας πρωτοβουλία. Μάλιστα όπως χαρακτηριστικά υπογραμμίζει “αυτοί που πιάστηκαν στα πράσα, δεν μπορούν να μας κουνούν το δάχτυλο” και καταλήγει επισημαίνοντας: “Εμείς συμψηφισμούς δεν δεχόμαστε! Η θέση μας είναι σταθερή και σαφής. Διαφάνεια παντού για όλους και για όλα.

Όποιος επιλέγει το ρόλο του πολιτικού τιμητή πρέπει πριν να διατάξει αντίστοιχο έλεγχο ορκωτών στα οικονομικά του κόμματός του και να το παραδώσει στην δικαιοσύνη,  όπως μόνο το ΠΑΣΟΚ από  όλο το πολιτικό σύστημα έκανε.

Ιδού η Ρόδος!”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα