Η Katy Perry τα ‘πετάει όλα’ και ψηφίζει Clinton

default image

Η τραγουδίστρια που στηρίζει δημόσια την υποψηφιότητα της Δημοκρατικής υποψηφίου, ετοίμασε ένα χιουμοριστικό βιντεάκι για να προτρέψει περισσότερους Αμερικανούς να προσέλθουν στις κάλπες

Με αδαμιαία περιβολή δηλώνει πως θα ψηφίσει στις εκλογές του Νοεμβρίου η Katy Perry σε ένα χιουμοριστικό βίντεο που κάνει το γύρω του διαδικτύου και το οποίο γύρισε η ίδια και πόσταρε στα social media, προκειμένου να ωθήσει περισσότερους Αμερικανούς πολίτες να βρεθούν στην κάλπη.

“Γεια είμαι η Katy Perry. Ξέρετε, στις 8 Νοεμβρίου έχουμε εκλογές και σας έχω πολύ καλά νέα. Αυτή τη χρονιά μπορεί να δείχνετε χάλια όταν ψηφίζετε. Ναι, έριξα μια ματιά στο Σύνταγμα και πουθενά δεν λέει πως δεν μπορείτε να σηκωθείτε από το κρεβάτι και να προσέλθετε στην κάλπη όπως εσείς θέλετε” αναφέρει στο βιντεάκι η τραγουδίστρια προκειμένου να πείσει όσο περισσότερους από τους θαυμαστές της να ψηφίσουν. “Στο όνομα της δημοκρατίας, κάθε εμφάνιση ‘out of bed’ είναι μια χαρά” αναφέρει στο χιουμοριστικό απόσπασμα, πριν δηλώσει πως εκείνη θα πάει να ψηφίσει γυμνή.

“Διαγράψτε το αυτό. Τελικά πρέπει να φοράτε ρούχα. Τα λέμε στην κάλπη στις 8 Νοεμβρίου” λέει πριν το περιπολικό την οδηγήσει στο τμήμα η Katy Perry. Δείτε το βίντεο:

Το παράδειγμα της τραγουδίστριας ακολούθησε λίγη ώρα αργότερα ανεβάζοντας μια selfie χωρίς ρούχα και η Madonna. “Ψηφίζω γυμνή μαζί με την Katy Perry! Ψηφίστε για την Hilary. Είναι το καλύτερο που μπορούμε να έχουμε” αναφέρει προαναγγέλλοντας κι άλλες γυμνές φωτογραφίες. Λίγη ώρα αργότερα βέβαια, η Madonna για άγνωστους λόγους κατέβασε την ανάρτηση από τα social media.

 

Οι δύο τραγουδίστριες σε κάθε περίπτωση δεν είναι οι μόνες που προτρέπουν τους Αμερικανούς να αποφασίσουν να ψηφίσουν. Robert Downey Jr., Scarlett Johansson, Mark Ruffalo, Julianne Moore, Keegan-Michael Key, Don Cheadle, James Franco, Jesse Williams, Cobie Smulders, Martin Sheen, και Neil Patrick Harris είναι μερικοί μόνο από τους 27 συνολικά ηθοποιούς που συμμετέχουν σε βίντεο που έχει γίνει viral στο διαδίκτυο αναφορικά με τις αμερικανικές εκλογές.

 

Στο τέλος του, με χιουμοριστική διάθεση, οι ηθοποιοί τονίζουν πως όσοι εγγραφούν και πάνε τελικά να ψηφίσουν θα συμβάλουν ώστε ο Μαρκ Ράφαλο να γυρίσει μια σκηνή γυμνός, στην επόμενη ταινία του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα