Λυκούδης στο Ραδιόφωνο 24/7: Το μέλλον ανήκει στις συνεργασίες

Λυκούδης στο Ραδιόφωνο 24/7: Το μέλλον ανήκει στις συνεργασίες
Συνέχιση της ακρόασης της Εισαγγελέως Εφετών, Γεωργίας Τσατάνη, στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, την τετάρτη 6 Ιουλίου 2016, σχετικά με την αναφορά της προς τον Αναπληρωτή Υπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Δημήτριο Παπαγγελόπουλο. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) Eurokinissi

Ο βουλευτής του Ποταμιού, Σπύρος Λυκούδης, μίλησε στο Ραδιόφωνο 24/7 τονίζοντας την ανάγκη της συνεργασίας των κομμάτων που καλούνται να βάλουν το εθνικό συμφέρον πάνω από το κομματικό

“Το μέλλον ανήκει στις συνεργασίες” είπε μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7 και την εκπομπή η “Φυλή των Φίλων” με τον Κώστα Αρβανίτη, ο βουλευτής του Ποταμιού Σπύρος Λυκούδης.

Ο κ.Λυκούδης πρόσθεσε ότι οι συνεργασίες των κομμάτων είναι κάτι που γίνεται σε όλη την Ευρώπη και πρέπει να γίνει και στην Ελλάδα, ωστόσο σημείωσε πως για να γίνει χρειάζεται αλλαγή της πολιτικής ισορροπίας.

Τέλος, είπε πως τα κόμματα θα μπορούσαν να παραμερίσουν τις διαφορές τους και να φτιάξουν ένα εθνικό σχέδιο διαπραγμάτευσης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα