Γεννηματά: Η κίβδηλη και fake αριστερά δεν έχει σχέση με το Σοσιαλισμό

Γεννηματά: Η κίβδηλη και fake αριστερά δεν έχει σχέση με το Σοσιαλισμό
ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ Κ.Ο ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ-- ΦΩΤΟ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI Eurokinissi

Το ΠΑΣΟΚ μαζί με τους Ευρωπαίους Σοσιαλδημοκράτες οικοδομεί τη νέα σοσιαλιστική πρόταση, απάντησε η Γεννηματά στον Τσίπρα

Με μία σκληρή δήλωση της απάντησε η Φώφη Γεννηματά στην ομιλία του Αλέξη Τσίπρα, στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, όπου ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε εκτενώς στο ρόλο της ευρωπαϊκής σοσιαλδημοκρατίας στην κατάρρευση της “δεξιάς ηγεμονίας” στην Ευρώπη και επιτέθηκε στο ΠΑΣΟΚ το οποίο κατηγόρησε ότι είναι το μόνο ευρωπαϊκό σοσιαλδημοκρατικό κόμμα που επιμένει στη συμμαχία με τη “νεοφιλελεύθερη δεξιά”.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εκτίμησε ότι: “Ο ΣΥΡΙΖΑ καταρρέει, η Δημοκρατική Συμπαράταξη ενισχύεται συνεχώς και ο κ. Τσίπρας πανικόβλητος μας επιτίθεται” και απευθυνόμενη στον πρωθυπουργό είπε: “Κατανοούμε την ανησυχία και την αγωνία του. Αυτή όμως θα είναι η εξέλιξη λόγω της πολιτικής του. Ας το πάρει απόφαση. Ο πολιτικός του κυνισμός δεν θα τον σώσει.

Όσο για τα περί ουράς της δεξιάς ας κοιταχθεί στον καθρέφτη του.  Eκεί θα  δει τον υποτακτικό του Σόιμπλε και το συνεταιράκι των ακροδεξιών εθνολαικιστών 

Όσο για τα περί ουράς της δεξιάς ας κοιταχθεί στον καθρέφτη του.  Eκεί θα  δει τον υποτακτικό του Σόιμπλε και το συνεταιράκι των ακροδεξιών εθνολαικιστών.”

Η κ.Γεννηματά δήλωσε μάλιστα ότι: “Η  κίβδηλη και  fake αριστερά του δεν έχει σχέση με το Σοσιαλισμό” και κατέληξε: “Εμείς μαζί με τους Ευρωπαίους Σοσιαλιστές και Σοσιαλδημοκράτες, οικοδομούμε τη νέα σύγχρονη σοσιαλιστική πρόταση. Κοντά στους πολίτες που έχουν πληγεί από την κρίση και την παγκοσμιοποίηση. Για πραγματική ελπίδα στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.”

Εμείς μαζί με τους Ευρωπαίους Σοσιαλιστές και Σοσιαλδημοκράτες, οικοδομούμε τη νέα σύγχρονη σοσιαλιστική πρόταση

Διεκδίκησε έτσι το ρόλο του εν Ελλάδι συνομιλητή των ευρωπαϊκών σοσιαλδημοκρατικών κομμάτων και συνδιαμορφωτή ατζέντας στην Ευρώπη για το ΠΑΣΟΚ, την ώρα που και ο πρωθυπουργός κατέστησε σαφές ότι επενδύει στην πολιτική αλλαγή στην Ευρώπη με τη στροφή της σοσιαλδημοκρατίας προς τα αριστερά και την ενίσχυση προοδευτικών δυνάμεων ιδιαίτερα σε Γαλλία και Γερμανία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα