Ο Βούτσης καταγγέλλει μπούλινγκ και ‘στημένο’ επεισόδιο στο εντευκτήριο

Ο Βούτσης καταγγέλλει μπούλινγκ και ‘στημένο’ επεισόδιο στο εντευκτήριο
Συζήτηση προ Ημερησίας Διατάξεως, στην Βουλή, σε επίπεδο Αρχηγών Κομμάτων, σχετικά με την ασφάλεια των πολιτών. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) Eurokinissi

Απάντηση Βούτση στη Χριστοφιλοπούλου για τα περι "αστυνομοκρατούμενης Βουλής". Κατήγγειλε την αντιπολίτευση ότι δίνει "ραντεβού" με φορείς στο εντευκτήριο της Βουλής για "μπούλινγκ". Χαρακτήρισε "γκροτέσκο" τη διαγραφή βουλευτών από τα επιμελητήρια (vids)

Στην καταγγελία ότι το επεισόδιο με την ομάδα δικηγόρων που προπηλάκισε βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ μέσα στο εντευκτήριο του κοινοβουλίου ήταν «στημένο» προχώρησε ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, και διεμήνυσε στα κόμματα της αντιπολίτευσης ότι δεν θα επιτρέψει να συμβεί σήμερα «μπούλινγκ» κατά βουλευτών. 

«Το επεισόδιο με τους δικηγόρους στο εντευκτήριο είναι στημένο. Δίνονται ραντεβού στο εντευκτήριο που είναι χώρος για βουλευτές» κατήγγειλε ο Πρόεδρος της Βουλής απαντώντας στη βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Εύη Χριστοφιλοπούλου, η οποία μνημόνευσε το γεγονός.

«Λυπάμαι που πήρατε την ευθύνη για κάτι τέτοιο» είπε ο κ. Βούτσης στη βουλευτή του ΠΑΣΟΚ καταλογίζοντας ουσιαστικά στην αντιπολίτευση ότι βρίσκεται πίσω από τις «διαμαρτυρίες» εντός της Βουλής. Ανέφερε, μάλιστα, ότι χθες δεν έδωσε συνέχεια όταν συνέβησαν α γεγονότα για να μη δοθεί «τροφή» για συνέχεια αλλά ξεκαθάρισε ότι σήμερα θα επιτρέψει να επαναληφθούν τέτοια φαινόμενα. «Δεν θα υπάρχει διαμάχη ανάμεσα σε συνδικαλιστές και βουλευτές. Δεν είναι αυτός ο τρόπος ούτε ο τόπος» ξεκαθάρισε αναφερόμενος στα γεγονότα του Σαββάτου.

Ο κ. Βούτσης συνέδεσε, όμως, το θέμα και με τα επιμελητήρια όπως το ΤΕΕ που απειλούν να διαγράψουν όσους βουλευτές υπερψηφίσουν την ασφαλιστική μεταρρύθμιση. «Κινείται στα όρια του γκροτέσκο» να απειλούνται με διαγραφές οι βουλευτές από τα επιμελητήρια.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα