Διαψεύδει ο Κουβέλης: Δεν μου έγινε κρούση για να γίνω Πρόεδρος της Δημοκρατίας

default image

Πώς σχολίασε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, δημοσίευμα περί μυστικής συνάντησης με τον Δ. Σταμάτη, σχετικά με ενδεχόμενη εκλογή του στην προεδρία της Δημοκρατίας

Διαψεύδει ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης ότι συναντήθηκε μυστικά με τον υπουργό Επικρατείας Δημήτρη Σταμάτη με αντικείμενο την προεδρία της Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “Δημοκρατία”, η συνάντηση έγινε πριν μερικές εβδομάδες και ο κ. Σταμάτης μετέφερε στον κ. Κουβέλη, πρόταση του πρωθυπουργού.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, το σενάριο που περιλαμβάνει την εκλογή του Φώτη Κουβέλη στο αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας, περιλαμβάνει εθνικές εκλογές, αν δεν συγκεντρωθούν οι απαραίτητες 180 ψήφοι από την παρούσα Βουλή.

Ο κ. Κουβέλης, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, διέψευσε ότι έγινε αυτή η συνάντηση.

“Καμία συνάντηση. Είναι ανακριβές το δημοσίευμα. Δεν μου έχει γίνει καμία κρούση. Είμαι πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ. Δεν υπάρχει καμία συζήτηση. Εκείνο που με ενδιαφέρει είναι ο πόλος που έχουμε σχηματίσει στην πολιτική σκηνή της χώρας. Οτιδήποτε άλλο λέγεται δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα”, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κουβέλης.

Αναφερόμενος στο πρωτογενές πλεόνασμα, παραδέχθηκε ότι δημιουργήθηκε με μεγάλες θυσίες του ελληνικού λαού και τόνισε ότι πρέπει να μοιραστεί, παρά τις αντιρρήσεις της τρόικας.

“Το πρωτογενές πλεόνασμα δημιουργήθηκε με βάρβαρες πολιτικές, αλλά εν πάσει περιπτώσει υπάρχει και πρέπει να μοιραστεί”, είπε χαρακτηριστικά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα