Τα ξενοδοχεία του μέλλοντος είναι ήδη εδώ και σας τα παρουσιάζει η Κωτσόβολος

Τα ξενοδοχεία του μέλλοντος είναι ήδη εδώ και σας τα παρουσιάζει η Κωτσόβολος

Και έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: την τεχνολογία της Κωτσόβολος

Η εποχή που επιλέγαμε τα ξενοδοχεία των διακοπών και των ταξιδιών μας με ένα απλό «σιγά μωρέ, για έναν ύπνο το θέλουμε», έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Πλέον, τα σύγχρονα ξενοδοχεία μας προσφέρουν μια ολόκληρη εμπειρία απόλαυσης, καθώς οι ξενοδόχοι επενδύουν όλο και περισσότερο τόσο στην τεχνολογία, όσο και στην παροχή υπηρεσιών. Στην Horeca 2018, που θα πραγματοποιηθεί από τις 9 έως τις 12 Φεβρουαρίου στο Metropolitan Expo, η Κωτσόβολος θα παρουσιάσει τις καινοτόμες προτάσεις για τα ξενοδοχεία του μέλλοντος. Φυσικά εσείς μπορείτε να πάρετε μια ιδέα για τις προηγμένες τεχνολογικές λύσεις της Κωτσόβολος, σε κάθε σας πρόβλημα, σε ένα από τα 96 καταστήματα της εταιρίας, ή στο b2b.kotsovolos.gr

Όσοι όμως θα βρεθούν στη HORECA 2018 και πιο συγκεκριμένα στο περίπτερο της Κωτσόβολος (Hall 2, Stand 12), θα μάθουν πως οι πελάτες των ξενοδοχείων θα μπορούν πλέον να ελέγχουν τα πάντα από το κινητό τους. Με την ειδική εφαρμογή για smartphone, ο επισκέπτης του ξενοδοχείου θα μπορεί να ανοίγει αυτόματα την πόρτα του δωματίου μέσω ψηφιακού κλειδιού, αλλά και να ελέγχει τη θέρμανση, την ένταση και το χρώμα του φωτισμού και την τηλεόραση μέσα από το κινητό του.

 

Όσο για τον ύπνο που λέγαμε, τα ξενοδοχεία θα είναι σε θέση να προσφέρουν έναν ήσυχο ύπνο στους επισκέπτες τους και μειωμένους λογαριασμούς ρεύματος στους ίδιους, με τη σειρά minibar ECOSMART της Indel B, η οποία διακρίνεται για τη χαμηλή στάθμη θορύβου στη λειτουργία και τη χαμηλή κατανάλωση ενέργειας (μείωση 77% στη σειρά ECOSMART G).

 

Σχετικά με την ασφάλεια και την προστασία των εταιρικών δεδομένων, υπάρχει πλέον η δυνατότητα δημιουργίας ενός ασφαλούς περιβάλλοντος επαγγελματικής χρήσης στα εταιρικά smartphones με την πλατφόρμα Knox της Samsung. Με αυτόν τον τρόπο, τα εταιρικά δεδομένα παραμένουν ασφαλή και λειτουργούν μόνο οι εφαρμογές που απαιτούνται για την εργασία ώστε να διατηρείται η παραγωγικότητα σε υψηλά επίπεδα. Οι ξενοδοχειακές τηλεοράσεις επίσης πηγαίνουν ένα βήμα μπροστά, καθώς με την ολοκληρωμένη λύση Lynk Reach 4.0 της Samsung, οι επισκέπτες ενημερώνονται στη γλώσσα τους για τον καιρό, το μενού του εστιατορίου και τις χρεώσεις, καθώς και για σημεία ενδιαφέροντος της ευρύτερης περιοχής.

 

Οι ξενοδόχοι έχουν επίσης τη δυνατότητα να δημιουργήσουν «παράθυρα» υψηλής αισθητικής και ενημέρωσης σε χώρους του ξενοδοχείου με ελλιπή φωτισμό. Mε τη χρήση οθονών LFDs (Large Format Displays), οι τοίχοι μετατρέπονται σε ψηφιακούς καμβάδες, έτοιμους να «φιλοξενήσουν» διάσημους πίνακες ζωγραφικής, φωτογραφίες, εικόνες, βίντεο και πλήθος πληροφοριών.

 

Παράλληλα γνωρίζουν καλύτερα τους πελάτες τους και τους προσφέρουν προσωποποιημένες υπηρεσίες βάσει των συνηθειών και των επιλογών τους με τα προηγμένα τηλεπικοινωνιακά συστήματα της Avaya. Όσο για τον μεγαλύτερο βραχνά των ξενοδόχων, τους «ξεχασιάρηδες» φιλοξενούμενους, θα έχουν πλέον τη δυνατότητα να κλείσουν τα κλιματιστικά ή την τηλεόραση στο AirBnB κατάλυμά σας από το smartphone τους, μέσω ειδικής εφαρμογής, από όπου κι αν βρίσκονται και έτσι να προλαβαίνουν τους «φουσκωμένους» λογαριασμούς!

* Ενημερωθείτε για όλες τις νέες τεχνολογίες που προσφέρει η Κωτσόβολος στα 11 Business centers στην Ελλάδα (Ηράκλειο, Χανιά, Ρόδος, Κέρκυρα, Συγγρού, Καλαμάτα, Πειραιάς, Πυλαία, Κόρινθος, Γιάννενα, Λάρισα ), σε ένα από τα 96 καταστήματα, στο b2b.kotsovolos.gr, στο 210 28 99 999 ή επισκεφθείτε μας στη HORECA 2018 ( Hall 2, Stand B12) για να τις δείτε από κοντά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα