Καμπάνια στο Indiegogo για τη διάσωση της Ελλάδας

Καμπάνια στο  Indiegogo για τη διάσωση της Ελλάδας

Η διεθνής πλατφόρμα χρηματοδότησης από το πλήθος διοργανώνει καμπάνια χρηματοδότησης για τη διάσωση της Ελλάδας. Πόσα χρήματα έχουν μαζευτεί μέχρι στιγμής

Ο Βρετανός Τομ Φίνεϊ έχει διοργανώσει στη διεθνή πλατφόρμα χρηματοδότησης από το πλήθος (crowdFunding), Indiegogo καμπάνια χρηματοδότησης για τη διάσωση της Ελλάδας και έχει ήδη καταφέρει να συγκεντρώσει 249, 274 ευρώ.

Συγκεκριμένα η καμπάνια στήριξης της Ελλάδα αναφέρει πως “Πρέπει να βρούμε λύση για την Ελλάδα”.

“Επειδή το ζήτημα με την Ελλάδα μας έχει κουράσει όλους, με τους υπουργούς Οικονομικών να κάνουν επίδειξη ισχύος, ήρθε η ώρα να βρούμε μόνοι μας λύση για το θέμα. Η Ε.Ε έχει πληθυσμό 503 εκατομμυρίων πολιτών, αν όλοι βάλουμε ελάχιστα χρήματα τότε το πρόβλημα θα μπορούσε να έχει λυθεί ήδη”, αναφέρει το κείμενο.

Και συνεχίζει “Το πρέπει να κάνουμε; Επειδή η Ελλάδα χρειάζεται να συγκεντρώσει 1.6 δισεκατομμύρια ευρώ για τη διάσωσή της θα μπορούσαμε να καταθέσουμε ο καθένας 3 ευρώ.”

Παρακάτω, κάνοντας χιούμορ βγάζει στο “σφυρί” ορισμένα ελληνικά προϊόντα αντιστοιχώντας τα με το ποσό που θα καταθέσουν όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν. Έτσι αναφέρει “Με 3 ευρώ μπορείς να αποκτήσεις μία καρτ-ποστάλ με τη φωτογραφία του Αλέξη Τσίπρα, με 6 ευρώ παίρνεις μία χωριάτικη σαλάτα, με 10 ευρώ ένα μπουκάλι ούζο και με 25 ευρώ ένα μπουκάλι κρασί”.

Μέχρι στιγμής η συγκεκριμένη πρωτοβουλία φαίνεται να έχει θετική απήχηση στον κόσμο που καταθέτει ότι μπορεί για να διασωθεί η ελληνική οικονομία.

Αν επιθυμείτε και εσείς να βοηθήσετε μπορείτε να το κάνετε στο Indiegogo.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα