Hyundai Genesis. Χτυπάει με αξιώσεις την πόρτα στην πολυτελή κατηγορία

Hyundai Genesis. Χτυπάει με αξιώσεις την πόρτα στην πολυτελή κατηγορία

Το αναβαθμισμένο sedan θα έρθει στην Ευρώπη σε περιορισμένο αριθμό. Εκλεπτυσμένη απόδοση από ισχυρό και ομαλό σύστημα μετάδοσης / κινητήρα με το σύστημα «HTRAC all-wheel drive» να αυξάνει την οδηγική απόλαυση και ασφάλεια

Το νέο Genesis είναι ένα πολυτελές, υψηλής τεχνολογίας premium sedan που καταδεικνύει σαφώς τις δυνατότητες της Hyundai σε μια σειρά από βασικούς τομείς, συμπεριλαμβανομένης της τεχνολογίας, του στυλ, της άνεσης και της οδηγικής απόλαυσης.

Περιορισμένος αριθμός του νέου Genesis θα είναι διαθέσιμος στην Ευρώπη, παρέχοντας σε επιλεγμένο αριθμό πελατών ένα εξαιρετικά ικανό και πολυτελώς εξοπλισμένο σεντάν με κορυφαία επίπεδα άνεσης.

Το νέο Genesis διατίθεται σε μία μοναδική έκδοση υψηλών προδιαγραφών, τροφοδοτείται από ένα ισχυρό 3,8 λίτρων V6 GDI κινητήρα, αποδίδει άφθονη ισχύ (315 PS) και ροπή σε ένα ευρύ φάσμα των στροφών του κινητήρα και συνδυάζεται αρμονικά με ένα 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο. Η οδηγική απόλαυση και ασφάλεια του οχήματος διασφαλίζεται από το νέο, in-house κατασκευασμένο σύστημα «HTRAC all-wheel drive», σοφιστικέ πίσω ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων και κατανομή βάρους 50/50 εμπρός – πίσω.

 

Στο εσωτερικό του οχήματος παρέχονται υψηλά επίπεδα ευρυχωρίας και άνεσης που δεν έχουμε ξανασυναντήσει σε όχημα της Hyundai στην Ευρώπη. Έχουν χρησιμοποιεί εξαιρετικά υλικά για να προσφέρει μια πολυτελή ατμόσφαιρα, που υποστηρίζεται από προηγμένη αρχιτεκτονική ανωτέρω επιπέδου κάτω από όλες τις συνθήκες.

Με σκοπό τη βελτίωση της ποιότητας ζωής και την εξασφάλιση των υψηλότερων επιπέδων προστασίας για όλους τους επιβαίνοντες, το νέο Genesis για πρώτη φορά σε  παγκόσμιο επίπεδο είναι εξοπλισμένο με αισθητήρα καμπίνα CO2.Το σύστημα ελέγχου τριών ζωνών κλιματισμού του νέου Genesis είναι απλό στη λειτουργία  αυτόματα ανιχνεύει τη θερμοκρασία, την υγρασία και τα επίπεδα εκπομπών CO2 αλλά και διατηρεί ασφαλή επίπεδα την ορατότητα και την άνεση .

Εμπνευσμένο από την τεχνολογία αεροσκάφους, ένα ακόμη νέο σύστημα έχει τοποθετηθεί στο νέο Genesis με την ονομασία «Head-Up Display (HUD)», με το οποίο μια εικονική εικόνα προβάλλεται πάνω στο παρμπρίζ και επιτρέπει στον οδηγό να κρατήσει τα μάτια του στο δρόμο χρησιμοποιώντας ένα σύστημα κατόπτρων σε συνδυασμό με μια οθόνη LCD TFT. Το σύστημα χρησιμοποιεί οθόνη ευρείας γωνίας με ρυθμιζόμενη φωτεινότητα για να εξασφαλίσει την προβολή σε εξαιρετικά επίπεδα τόσο την μέρα όσο και τη νύχτα. Το ειδικά σχεδιασμένο Lexicon Discrete Logic 7 Surround ηχοσύστημα που περιλαμβάνεται στον στάνταρ εξοπλισμό του νέου Genesis καθιστά το ευρύχωρο εσωτερικό του οχήματος σε μια  αίθουσα μουσικής εξαιρετικής ποιότητας. Η μουσική εμπειρία που μεταδίδεται μέσω των 17 ηχείων του Logic 7 με ήχο Surround και τον 12 καναλιών ψηφιακό ενισχυτή απόδοσης 900 Watt,  προσφέρει ποιοτικό, δυνατό και με σαφήνεια ήχο που σίγουρα θα ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό φίλο της μουσικής.

Η αυξημένη τεχνολογική αξιολόγηση καθώς και τα ποιοτικά βοηθητικά χαρακτηριστικά του νέου Genesis προστατεύουν πλήρως όσους είναι μέσα αλλά και γύρω από το όχημα. Ένα από αυτά είναι το σύστημα «Blind Spot Detection» με ενσωματωμένο «Cross Traffic Alert» στο πίσω μέρος του οχήματος για την αποφυγή επικίνδυνων καταστάσεων που πιθανά να συμβούν. Επίσης μία οθόνη που χρησιμοποιεί τέσσερις κάμερες (Around View Monitor) παρέχει 360° ορατότητα στον οδηγό για ευκολότερους ελιγμούς.  Ο πίνακας οργάνων του νέου μοντέλου αποτελείται από μια οθόνη υψηλής ανάλυσης TFT LCD 7,0 ιντσών .

 

Το ευφυές σύστημα «HTRAC all-wheel –drive»

– Το νέο σύστημα πολλαπλών λειτουργιών «HTRAC all-wheel drive» παρέχει μέγιστη σταθερότητα ακόμη και δύσκολες συνθήκες οδήγησης- Η ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων εμπρός και πίσω εξασφαλίζει μεγαλύτερη οδηγική άνεση- Η οδική συμπεριφορά εξελίχθηκε σε κέντρα εξέλιξης ανά την υφήλιο, συμπεριλαμβανομένου του   Τεχνολογικού Κέντρου της Hyundai στο Nurburgring – Έξυπνοι τρόποι οδήγησης που ταιριάζουν σε προσωπικές οδηγικές προτιμήσεις και σε   μεταβαλλόμενες συνθήκες του δρόμου

Νέο σύστημα HTRAC AWD

Το νέο Genesis είναι εξοπλισμένο με το νέο σύστημα της Hyundai “HTRAC All- Wheel Drive (AWD) . To HTRAC είναι ένα σύστημα πολλαπλών λειτουργιών που διαθέτει ένα σύστημα ενεργού ελέγχου ροπής μεταξύ του εμπρός και πίσω άξονα. Με σκοπό τη βέλτιστη ισορροπία βάρους και δυναμικής, οι μηχανικοί της Hyundai κατασκεύασαν ένα από τα ελαφρύτερα συστήματα τετρακίνησης που χρησιμοποιούνται σήμερα, μόλις 75 kg

Η λειτουργία Intelligent Driving προσφέρει στους οδηγούς επιλογές λειτουργίας που σχεδιάστηκαν για να μεγιστοποιούν την οδηγική ασφάλεια, την ευχάριστη οδήγηση σε όλες τις συνθήκες και για όλες τις οδηγικές προτιμήσεις. Κάθε επιλογή τροποποιεί τη λειτουργία του κιβωτίου, τη κατανομή ισχύος, την απόκριση του γκαζιού, το σύστημα ελέγχου ευστάθειας και τις ρυθμίσεις απόσβεσης της ανάρτησης . Οι επιλεγμένες λειτουργίες εφαρμόζονται απρόσκοπτα από το σύστημα HTRAC .
 

Ολοκληρωμένο πακέτο χαρακτηριστικών ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας προστατεύει και βοηθά

– Ο πρώτος παγκοσμίως αισθητήρας CO2 καμπίνας, που δημιουργήθηκε για να διαχειριστεί την κούραση του οδηγού κατά τη διάρκεια μεγάλων διαδρομών-Τα «ενεργά» χαρακτηριστικά ασφαλείας του οχήματος εξασφαλίζουν ότι οι οδηγοί έχουν πλήρη έλεγχο των κινδύνων γύρω τους ανά πάσα στιγμή

– Το εξελιγμένο σύστημα «Lane Departure Warning» εμποδίζει δυνητικά επικίνδυνες συγκρούσεις σε αυτοκινητόδρομο- Το αυτόματο σύστημα πέδησης έκτακτης ανάγκης βοηθά την ασφάλεια στην οδήγηση στην πόλη και αποφεύγει πιθανές συγκρούσεις με χαμηλή ταχύτητα με άλλα οχήματα και άλλα στοιχεία στο δρόμο- Το Smart Cruise Control ρυθμίζει τις αποστάσεις με τα γύρω οχήματα προσδίδοντας τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια- Το ενεργό καπό προστατεύει τους πεζούς και τους ποδηλάτες

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα