Σπηλιωτόπουλος για αποδοκιμασία στο Μέγαρο Μουσικής: Η παρουσία μου δυσαρέστησε δημοτικούς συμβούλους του Καμίνη

Σπηλιωτόπουλος για αποδοκιμασία στο Μέγαρο Μουσικής: Η παρουσία μου δυσαρέστησε δημοτικούς συμβούλους του Καμίνη
ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟ ΝΕΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΕΙΑ ΤΗΣ ΥΠ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΑΝΝΑΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ-ΑΠΟΥΣΙΑΖΑΝ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΚΕ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ---ΦΩΤΟ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI Eurokinissi

Τι είπε ο ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και υποψήφιος δήμαρχος στο δήμο Αθηναίων, Άρης Σπηλιωτόπουλος, αναφερόμενος στις αποδοκιμασίες που δέχτηκε σε εκδήλωση του Μεγάρου Μουσικής (Vid)

“Πήγα το Σάββατο και ήμουν ο μοναδικός βουλευτής εκτός από τον υπουργό Υγείας που ήταν εκεί και επειδή δεν ήταν παρών ο δήμαρχος της Αθήνας ως όφειλε, βάση πρωτοκόλλου έπρεπε να παραδώσω εγώ το βραβείο.

Αυτό όμως δυσαρέστησε τους δυο με τρεις δημοτικούς συμβούλους του κυρίου Καμίνη όπου φωνασκούσαν γιατί ήθελαν να δώσουν αυτοί το βραβείο”, είπε στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του καναλιού “E”, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και υποψήφιος δήμαρχος στο δήμο Αθηναίων, Άρης Σπηλιωτόπουλος, αναφερόμενος στις αποδοκιμασίες που δέχτηκε σε εκδήλωση του Μεγάρου Μουσικής.

Υπενθυμίζεται ότι το περασμένο Σάββατο στην εν λόγω εκδήλωση του Μεγάρου Μουσικής, όσο μίλαγε ο βουλευτής η δυσφορία του κοινού μεγάλωνε και ακούστηκαν φωνές που έλεγαν “τελείωνε”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα