Σειρά συναντήσεων Τσίπρα με τους πολιτικούς αρχηγούς

Σειρά συναντήσεων Τσίπρα με τους πολιτικούς αρχηγούς
Bilateral meeting of the Greeces Prime Minister Alexis Tsipras, with his Israeli counterpart, Benjamin Netanyahu under the Supreme Council of Cooperation between Greece Israel in Thessaloniki, Greece on June 15, 2017. / , , , , , 15 2017. Konstantinos Tsakalidis / SOOC

Χωριστές συναντήσεις του Αλέξη Τσίπρα με τους πολιτικούς αρχηγούς την Δευτέρα και την Τρίτη. Στο επίκεντρο τα αποτελέσματα του Eurogroup και η κινητικότητα στο Κυπριακό

Κύκλο επαφών  με τους πολιτικούς αρχηγούς θα έχει την Δευτέρα και την Τρίτη ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Ο πρωθυπουργός μετά τη συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Πρ. Παυλόπουλο αλλά και μετά την επίσκεψη του Τούρκου ομολόγου του, Μπ. Γιλντιρίμ τη Δευτέρα στην Αθήνα, θα έχει κύκλο επαφών.

Ειδικότερα, τη Δευτέρα στις 18:00 ο Αλέξης Τσίπρας θα συναντηθεί με τον Επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη ενώ αμέσως μετά στις 19:00 θα δεχτεί τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη.   

Την Τρίτη στις 11:00 ο Αλέξης Τσίπρας θα έχει συνάντηση με τον Γ.Γ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα ενώ η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά, θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό στις 12:00 και στις 13:30 ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στις 15:00 ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση.  

Αντικείμενο των επαφών και της συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, η ενημέρωση για τις αποφάσεις του Eurogroup αλλά και για τις εξελίξεις στο Κυπριακό.

πηγή φωτογραφίας: sooc

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα