Κωνσταντοπούλου Vs Κοσιώνη on air

Κωνσταντοπούλου Vs Κοσιώνη on air

Η επεισοδιακή συνέντευξη της Ζωής Κωνσταντοπούλου στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ με τον οποίο έχει και ανοιχτούς λογαριασμούς. Η προσπάθεια της κα. Κοσιώνη να σταυρώσει κουβέντα και τα καρφιά εκατέρωθεν (Vid)

Η πρόεδρος της Βουλής βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας, λίγα λεπτά πριν από τις 22.00, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ απέναντι από την παρουσιάστρια/δημοσιογράφο Σία Κοσιώνη. Μια συνέντευξη που μόνο από το γεγονός της παρουσίας της κα. Κωνσταντοπούλου αναμενόταν εκρηκτική. “Έλεγαν για μνημόνιο του ΣΥΡΙΖΑ. Αποδείξαμε ότι όσα λέγαμε προεκλογικά, τα κάνουμε και μετεκλογικά. Τα άλλα κόμματα χρεοκόπησαν την Ελλάδα και αθώωσαν τους εαυτούς τους”

Η κ. Κωνσταντοπούλου συνέχισε με σχεδόν αδιάκοπο τρόπο: “Είμαστε σε έναν υπαρξιακό αγώνα για τον λαό μας. Βιώνουμε μια απολυταρχία και καλούμαστε να απελευθερωθούμε. Έχουμε τη δυνατότητα να τοποθετηθούμε”. Μάταια προσπαθούσε να μιλήσει και η παρουσιάστρια του δελτίου.

Τελικά η κα. Κοσιώνη ρώτησε, μετά το όχι τι θα συμβεί; “Μετά το όχι θα πρέπει όλοι να λάβουν υπόψη ότι εκείνο που επισπευδόταν απορρίφθηκε από λαό της Ευρώπης και η απόφαση αυτή σε μια δημοκρατική Ευρώπη πρέπει να αποτελέσει αντικείμενο συζήτησης. Μετά το όχι, όλοι πρέπει να συζητήσουν σε ένα τραπέζι τι σημαίνει αυτό το όχι. Έχω ζήσει στην Ευρώπη και ξέρω ότι στηρίζεται στην αλληλεγγύη και την ειρήνη”.

Πάντως η πρόεδρος της Βουλής δεν παρέλειψε να στοχεύσει και προς τα αγαπημένα της μέσα μαζικής ενημέρωσης λέγοντας μεταξύ άλλων: “Μας έχετε φοβίσει τόσο πολύ πέντε χρόνια που ο λαός αντιδρά με πολύ συγκεκριμένο τρόπο. Ο πολίτης δεν εμπιστεύεται την τηλεόραση. Δεν έχετε δικαίωμα να τρομοκρατείτε. Κάποιοι κέρδισαν από το μνημόνιο”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα