Δραγασάκης σε ΤΡΑΙΝΟΣΕ για Ειδομένη: Σύντομα θα λυθεί το πρόβλημα

Δραγασάκης σε ΤΡΑΙΝΟΣΕ για Ειδομένη: Σύντομα θα λυθεί το πρόβλημα
ΑΘΗΝΑ-Η Ενωτική Κίνηση Ευρωπαϊκής Αριστεράς (ΕΚΙΕΑ) του Φώτη Κουβέλη, διοργάνωσε σήμερα, 18 Απριλίου και ώρα 7 μ.μ., εκδήλωση με θέμα "Mνημόνια - Αριστερά - προοδευτική διακυβέρνηση" με κεντρικό στόχο εκ μέρους της διοργάνωσης να αναδειχθεί ότι παραμένει η αντίθεση Αριστεράς και Δεξιάς εντός του ευρωπαϊκού δρόμου. Ομιλητές ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης, η πρώην υπουργός και πρώην βουλευτής Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου και ο Φώτης Κουβέλης.(EUROKINISSI-ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ) Eurokinissi

Διαβεβαιώσεις του αντιπροέδρου της κυβέρνησης στη διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ για τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί από τον αποκλεισμό της σιδηροδρομικής γραμμής στην Ειδομένη

Για τα σοβαρά προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί από τον αποκλεισμό της σιδηροδρομικής γραμμής στην Ειδομένη από τους πρόσφυγες και μετανάστες, ενημέρωσαν τον Γιάννη Δραγασάκη ο πρόεδρος της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Παναγιώτης Θεοχάρης και ο διευθύνοντας σύμβουλος της εταιρίας, Φίλιππος Τσαλίδης κατά τη συνάντηση τους την Πέμπτη.

Η διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ ανέφερε στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης τα προβλήματα που παρατηρούνται στις εμπορευματικές μεταφορές, τα οποία εντάθηκαν μετά την πρόσφατη απόφαση των σιδηροδρόμων της Βουλγαρίας να περιορίσουν τον αριθμό των αμαξοστοιχιών που είναι δυνατόν να κυκλοφορούν από και προς την Ελλάδα μέσω της γειτονικής χώρας.

Από την πλευρά του, ο κ. Δραγασάκης επεσήμανε ότι η κυβέρνηση είναι ενήμερη και σύντομα θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να εξομαλυνθεί η σιδηροδρομική εμπορευματική κίνηση στη χώρα μας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα