Τσίπρας για Λεβέντη: Εκτιμώ το χιούμορ του. Θα τον συναντήσω

Τσίπρας για Λεβέντη: Εκτιμώ το χιούμορ του. Θα τον συναντήσω
Στιγμιότυπο από την συνάντηση των πολιτικών αρχηγών υπο τον πρόεδρο της δημοκρατίας Προκόπη Παυλόοπουλο σήμερα Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2014 (EUROKINISSI/ ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ) Eurokinissi

Την εκτίμησή του στο πρόσωπο του Βασίλη Λεβέντη εξέφρασε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του στην ΕΡΤ (Vid)

Σχολιάζοντας την αναφορά των δημοσιογράφων στον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλη Λεβέντη κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του στην ΕΡΤ ο πρωθυπουργός ανέφερε: “Ασφαλώς δεν είναι ο Λεβέντης εκπρόσωπος της διαπλοκής. Τον εκτιμώ, θεωρώ ότι έχει χιούμορ άλλα μην ξεχνάτε ότι δεν πάει καιρός που αυτό μιντιακό και πολιτικό σύστημα τον απαξίωνε εν χορώ και τώρα τον έχει καταστήσει ρυθμιστή πολιτικής ζωής από εκεί που τον καλούσαν στο στούντιο να τον κερνάνε πίτσες”.

Παράλληλα ο πρωθυπουργός, αναφέρθηκε στις προτάσεις του κ. Λεβέντη κατά τη διάρκεια της συνάντησης του Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών. “Τον εκτιμώ γιατί κατάφερε αυτό που φάνταζε ακατόρθωτο, μπήκε στη Βουλή μου έφερε και προτάσεις μετά τις 20 Σεπτέμβρη. Εννέα σημεία, ωραίες ιδέες αλλά ανεφάρμοστες”, είπε χαρακτηριστικά.

Την ίδια στιγμή ανακοίνωσε την επικείμενη συνάντηση των δυο ανδρών, τονίζοντας: “Θα τον συναντήσω, δε σνομπάρω κανέναν, θα συναντήσω όλους όσοι μου το έχουν ζητήσει και θα επιχειρήσω να συναντηθώ με όλους εκτός από τον εκπρόσωπο της ΧΑ”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα