Πρωτοεμφανιζόμενη οργάνωση πίσω από την επίθεση στο γραφείο του Κρανιδιώτη

Πρωτοεμφανιζόμενη οργάνωση πίσω από την επίθεση στο γραφείο του Κρανιδιώτη
Έκρηξη αυτοσχέδιου μηχανισμού, αποτελούμενος από γκαζάκια σημειώθηκε στη 01.15 τα ξημερώματα της Κυριακής 2 Μαρτίου 2014, στην είσοδο του γραφείου του Φαήλου Κρανιδιώτη, επί της οδού Σκουφού στην περιοχή της Πλάκας. Στο στιγμιότυπο ο Φαήλος Κρανιδιώτης στην κατεστραμμένη από την έκρηξη είσοδο του γραφείου του. (EUROKINISSI/ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ) Eurokinissi

Λέγεται "Επαναστατική Αντιφασιστική Δράση" και ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση στο γραφείο του Φαήλου Κρανιδιώτη

Με προκήρυξή της, η πρωτοεμφανιζόμενη “Επαναστατική Αντιφασιστική Δράση” πήρε την ευθύνη για το χτύπημα κατά του στελέχους της ΝΔ, Φ. Κρανιδιώτη. 

Το στικάκι με τη δισέλιδη προκήρυξη βρισκόταν μέσω σε σακούλα και τοποθετήθηκε κάτω από μετρητή φυσικού αερίου στα Εξάρχεια. Ενημερώθηκε διαδικτυακός τόπος (zougla.gr) για την ύπαρξή του.

Σύμφωνα με πηγές της αντιτρομοκρατικής, οι δράστες είναι “παλιοί γνώριμοι” οι οποίοι αλλάζουν ονόματα και οργανώσεις για να μην χρεώνονται τα χτυπήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην προκήρυξη γίνεται αναφορά για την οικονομική κατάσταση στη χώρα και εξαπολύεται επίθεση προς τη Χρυσή Αυγή και άλλες φασιστικές οργανώσεις.

Όσο για το Φαήλο Κρανιδιώτη, αναφέρεται ότι υποστηρίζει φασιστικές και αντιδραστικές ιδέες καλύπτοντάς τες με “δημοκρατικό” μανδύα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα