Κανονικά η πληρωμή των συντάξεων που έχουν κατατεθεί από το ΙΚΑ στα ΕΛΤΑ

Κανονικά η πληρωμή των συντάξεων που έχουν κατατεθεί από το ΙΚΑ στα ΕΛΤΑ
ΑΡΓΟΛΙΔΑ -ΕΝΟΠΛΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΛΤΑ ΛΥΓΟΥΡΙΟΥ 12 ΧΙΛ. ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ. ΤΡΕΙΣ ΑΝΔΡΕΣ ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΕΙΣΕΒΑΛΑΝ ΠΡΩΤΑ ΣΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΕΛΤΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ) ΛΥΓΟΥΡΙΟΥ 200 ΜΕΤΡΑ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΨΑΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙ .(EUROKINISSI-ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ) Eurokinissi

Κανονικά θα γίνει η πληρωμή των συντάξεων που έχουν κατατεθεί στα ΕΛΤΑ και αφορούν τους συνταξιούχους που έχουν επιλέξει το συγκεκριμένο τρόπο πληρωμής

Κανονικά θα γίνει σε όλη την χώρα η πληρωμή των συντάξεων που έχουν κατατεθεί από το ΙΚΑ στα ΕΛΤΑ και αφορούν δικαιούχους που έχουν επιλέξει να λαμβάνουν τη σύνταξή τους από τα ΕΛΤΑ.

Τα καταστήματα των Ελληνικών Ταχυδρομείων λειτουργούν κανονικά για όλες τις υπηρεσίες, εκτός των τραπεζικών συναλλαγών του Νέου Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου – Eurobank.

Στην ιστοσελίδα www.elta.gr οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν τον πίνακα των ταχυδρομικών καταστημάτων που λειτουργούν καθημερινά με συνεχόμενο ωράριο μέχρι τις 20.30′.

(Πηγή: ΑΠΕ)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα