Γιουβαρλάκια, τα αντιοξειδωτικά
Η πιο γεμάτη και γευστική σούπα του χειμώνα έχει ένα όνομα
- 05 Φεβρουαρίου 2018 08:00
Είναι κλασική αξία… τα γιουβαρλάκια δεν είναι απλώς σούπα. Είναι φαγητό με τα όλα του. Αρωματικό, γευστικό και η επιτομή αυτού που λέμε σε άπταιστα “ελληνικά” comfort food. Μη φανταστείτε τίποτα δύσκολο, αρκεί να ακολουθήσετε τη συνταγή. Πρόκειται για πιάτο με ποικιλία θρεπτικών συστατικών όπως πρωτεΐνες, βιταμίνες της ομάδας Β, βιταμίνη Ε, σίδηρο και αντιοξειδωτικά.
Υλικά για 6 μερίδες
|
Προετοιμασία
|