“Fuck Suicide”: O Χένρι Ρόλινς «επιτίθεται» στην απόφαση αυτοκτονίας του Ρόμπιν Γουίλιαμς

“Fuck Suicide”: O Χένρι Ρόλινς «επιτίθεται» στην απόφαση αυτοκτονίας του Ρόμπιν Γουίλιαμς

Σε άρθρο του στο La Weekly, o Χένρι Ρόλινς «επιτίθεται» στον Ρόμπιν Γουίλιαμς, υποστηρίζοντας πως κανένας γονιός δεν πρέπει να αφαιρεί τη ζωή του.

Επιμέλεια: Μανώλης Κρανάκης

Μέρος μιας μειοψηφίας που στέκεται απέναντι στην αυτοκτονία του Ρόμπιν Γουίλιαμς με σκεπτικισμό, ο τραγουδιστής Χένρι Ρόλινς έγραψε ένα άρθρο στο La Weekly που έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις και έρχεται να συναντήσει την άποψη όσων πιστεύουν πως η απόφαση του 63χρονου ηθοποιού να αφαιρέσει τη ζωή του θα έπρεπε να αντιμετωπίζεται ως κάτι αρνητικό. Και σε κάθε περίπτωση όχι σαν αιτία συμπόνιας ή δικαιολόγησης της εν λόγω πράξης για τα όποια σοβαρά προβλήματα αντιμετωπίζει ο καθένας.

Διαβάστε ακόμη: Οι πραγματικοί λόγοι πίσω από την αυτοκτονία του Ρόμπιν Γουίλιαμς

Ο Ρόλινς γράφει, ανάμεσα σε άλλα: «Οταν κάποιος με τέτοια επίπεδα έκθεσης πεθαίνει με αυτόν τον τρόπο, είναι κάτι που σε μπερδέυει. Ενας ηθοποιός βραβευμένος με Οσκαρ, καλοπληρωμένος, με μια καριέρα που οι περισσότεροι μπορούν μόνο να ονειρευτούν – πως κάποιος τόσο αναγνωρισμένος και φαινομενικά τυχερός μπορεί να έχει μια ζωή τόσο αφόρητη ώστε να την αφαιρέσει από μόνος του;»

Διαβάστε τη συνέχεια στο Flix.gr

Διαβάστε περισσότερα:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα