Το Woodstock του 21ου αιώνα

Το Woodstock του 21ου αιώνα

Το Coachella του Οκτωβρίου αναμένεται να μετατραπεί στην ιστορικότερη συνύπαρξη των τελευταίων δεκαετιών με έξι θρυλικές μπάντες να εμφανίζονται στο ίδιο μέρος σε 48 ώρες. Αστρονομικές οι τιμές των εισιτηρίων (vid)

Οι φήμες που κυκλοφορούσαν το τελευταίο διάστημα επιβεβαιώθηκαν και οι υπεύθυνοι του Coachella Festival ανακοίνωσαν ένα “εξωπραγματικό” line up για τον ερχόμενο Οκτώβρη. Paul McCartney, Bob Dylan, Rolling Stones, Neil Young, Roger Waters και The Who θα εμφανιστούν στο Indio της Καλιφόρνια σε ένα φεστιβάλ με τίτλο Desert Trip

Το φεστιβάλ έχει καθοριστεί για τις 7 με 9 Οκτωβρίου με τους Rolling Stones και τον Bob Dylan να εμφανίζονται την Παρσκευή, τον McCartney και τον Young το Σάββατο και του Who και τον Roger Waters την Κυριακή. Η προπώληση εισιτηρίων ξεκινά από την ερχόμενη Τρίτη 9 Μαΐου.

Κάθε καλλιτέχνης φρόντισε το τελευταίο διάστημα να τροφοδοτήσει τις φήμες, αφού κάθε καλλιτέχνης-συγκρότημα είχε αναρτήσει ένα μικρό teaser για τη συναυλία, με μόνο κοινό… στοιχείο τη λέξη “October” στο τέλος του κλιπ.

 

Μυθικά συγκροτήματα, αστρονομικά ποσά

Οι υπεύθυνοι του μουσικού γεγονότος έχουν φυσικά κάθε έρεισμα να ζητήσουν υψηλό αντίτιμο για το εισιτήριό τους, το οποίο για το τριήμερο και σε ότι αφορά τη γενική είσοδο, ανέρχεται στα 399 δολάρια. Η τιμή των εισιτηρίων για συγκεκριμένες θέσεις ανέρχεται στα 699 δολάρια και μπορεί να φτάσει έως και τα 1.599 δολάρια. Όσοι από την άλλη επιλέξουν μία από όλες τις ημέρες, θα πρέπει να πληρώσουν 199 δολάρια.

Τα κασέ των συγκροτημάτων έρχονται άλλωστε να δικαιολογήσουν και το υψηλό εισιτήριο. Σύμφωνα με πληροφορίες κάθε συγκρότημα ή καλλιτέχνης από τους παραπάνω θα πληρωθεί με 7 εκατομμύρια δολάρια. Τέλος, οι πληροφορίες θέλουν τους Rolling Stones να κυκλοφορούν εκείνες τις ημέρες και το νέο τους άλμπουμ.

ΠΗΓΗ ULTIMATECLASSICROCK

 

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα