Kadjar. Αυτό είναι το νέο SUV της Renault

Kadjar. Αυτό είναι το νέο SUV της Renault

Λέγεται Kadjar, και είναι το νέο SUV στη γκάμα της Renault, που θα αντικαταστήσει το Koleos.

Στο προσεχές Σαλόνι Αυτοιινήτου της Γενεύης, στις αρχές του Μάρτη, θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα το νέο Renault Kadjar. To νέο SUV της γαλλικής φίρμας στην μικρομεσαία κατηγορία, το οποίο έρχεται να ανταγωνιστεί μοντέλα όπως το αδελφό Nissan Qashqai, το Toyota RAV4, το Honda CR-V κ.α.

 

Το Kadjar υιοθετεί πολλά από τα στιλιστικά στοιχεία που υπάρχουν στο μικρότερο SUV της εταιρίας, το Captur. Ο σχεδιασμός είναι αρκετά επιθετικός, με μυώδη φτερά και χαμηλό εμπρός προφίλ.

Στο εσωτερικό κυριαρχούν τα ποιοτικά υλικά αλλά και το εξαιρετικό φινίρισμα. Το ταμπλό είναι αρκετά μοντέρνο, ενώ ένα στοιχείο που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο είναι η μεγάλη γυάλινη οροφή εμβαδού 1,4 τετραγωνικών μέτρων.

 

Με μήκος 4,45 μέτρα μήκος και πλάτος 1,84 μέτρα, το Kajdar είναι μεγαλύτερο από το Qashqai (τα δύο μοντέλα μοιράζονται το ίδιο πάτωμα και τα ίδια μηχανικά μέρη). Ο όγκος του χώρου αποσκευών είναι στα 472 λίτρα. Παράλληλα οι Γάλλοι προσφέρουν και αρκετούς ακόμη αποθηκευτικούς χώρους με συνολικό όγκο 30 λίτρων.

 

Το Kadjar θα προσφέρεται με τούρμπο κινητήρες βενζίνης (1.2 λ. με 115 ίππους) και ντίζελ (1.5 λ. dCi με 110 ίππους και ο 1.6 λ. dCi με 130 ίππους).

Στις βασικές του εκδόσεις το Kadjar θα είναι δικίνητο (κίνηση στους εμπρός τροχούς), ενώ θα υπάρχουν και εκδόσεις με κίνηση σε όλους τους τροχούς.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα