Ο ΣΥΡΙΖΑ εξυπηρετεί το λόμπι της δραχμής, υποστηρίζει η Ν.Δ

Ο ΣΥΡΙΖΑ εξυπηρετεί το λόμπι της δραχμής, υποστηρίζει η Ν.Δ
Συνεδρίαση του άτυπου πολιτικού συμβουλίου της Νέας Δημοκρατίας την Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) Eurokinissi

Πρωτοβουλίες στη βουλή θα αναλάβει ή ΝΔ. Για πρόταση μομφής κάνουν λόγο στελέχη

Σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση για το δημοψήφισμα εξαπολύει η Νέα Δημοκρατία, το πολιτικό συμβούλιο της οποίας κατά τη συνεδρίαση του κατέληξε σε τρία συμπεράσματα:

“Τώρα αποκαλύπτεται η κρυφή ατζέντα της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ. Έκαναν σκόπιμη καθυστέρηση, έμπλεξαν τη χώρα στη δημιουργική ασάφεια και φανερώθηκαν οι πραγματικοί τους σκοποί”, υποστήριζαν πηγές της Συγγρού μετά τη συνεδρίαση, η οποία διήρκεσε μία ώρα.

“Εξυπηρετούν το λόμπι της δραχμής” προσέθετε η ίδια πηγή, καταλήγοντας:

“Το πραγματικό ερώτημα που θέτουν στον ελληνικό λαό είναι Ευρώπη ή δραχμή”.

Μέλη του πολιτικού συμβουλίου υπογράμμιζαν στη συνέχεια ότι “είναι κρίσιμες οι ώρες δεν βοηθάει αυτή την ώρα να μιλάμε. Θα δώσουμε μάχη στη Βουλή σε όλα τα επίπεδα”.

Έτερο στέλεχος σημείωνε ” θα κλιμακώσουμε τις ενέργειές μας στη Βουλή. Θα δώσουμε τη μάχη για την παραμονή της χώρας στην Ευρωπη”.

Τα περισσότερα μέλη του πολιτικού συμβούλιο απέφυγαν πάντως να ανοίξουν τα χαρτιά τους για το ποιες κινήσεις θα ακολουθήσει η ΝΔ τις επόμενες ώρες στη Βουλή.


Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα