Ο πιο φονικός ελεύθερος σκοπευτής του κόσμου

default image

Βρετανός ελεύθερος σκοπευτής έχει σκοτώσει περισσότερους από 173 ανθρώπους σε διάστημα έξι μηνών, 90 εκ των οποίων σε μια μόλις ημέρα (Pics+vid)

Ο πιο θανατηφόρος άνθρωπος του πλανήτη είναι ένας ελεύθερος σκοπευτής που υπηρέτησε τη θητεία του στο Αφγανιστάν και σε διάστημα έξι μηνών σκότωσε περισσότερους από 173 ανθρώπους.

Πρόκειται για έναν στρατιώτη των ειδικών δυνάμεων της Αγγλίας, που μετατράπηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα σε φονικό όπλο.

Ξεπερνά τον Αμερικανό Chris Kyle, που σκοτώθηκε το 2013 και υπολογίζεται ότι είχε σκοτώσει περισσότερους από 160 ανθρώπους και αποτέλεσε την πηγή έμπνευσης για την ταινία American Sniper, με πρωταγωνιστή τον Bradley Cooper.

Ο Αμερικανός ελεύθερος σκοπευτής Chris Kyle με τη σύζυγό του.

Ο Βρετανός σκοπευτής, που έχει υπηρετήσει στο Αφγανιστάν και το Ιράκ και έχει ζήσει από κοντά τον πόλεμο, είναι παντρεμένος και έχει δυο παιδιά.

“Δεν μετρούσε με ακρίβεια το πόσους ανθρώπους σκότωνε, αλλά το σίγουρο είναι πως δεν απολάμβανε τη δουλειά του”, αναφέρουν τα βρετανικά δημοσιεύματα.

Ακόμη, αναφέρεται πως άλλοι ελεύθεροι σκοπευτές που έχουν την ίδια ηλικία με το Βρετανό, υπολογίζεται πως έχουν σκοτώσει 20 έως 30 ανθρώπους, ωστόσο ο ανώνυμος σκοπευτής κατέχει το θλιβερό ρεκόρ.

Την “δουλειά” του πιο εύκολη έκανε το υπερόπλο ακριβείας, το λεγόμενο L115 A3, που προσφέρει άριστη όραση και στόχο στον χειριστή του.

 

(Πηγή: DailyMail)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα