Υπάρχει αποτελεσματική λύση στην άμεση βελτίωση της ψυχολογίας μας;

Υπάρχει αποτελεσματική λύση στην άμεση βελτίωση της ψυχολογίας μας;

Η Ροή και η Expansion Method μας προσκαλεί στο 11o Expansion Workshop για να να απελευθερώσουμε τα τοξικά μας συναισθήματα και να αρχίσουμε να βελτιώνουμε τη ζωή μας (Pics)

Η Ροή και η Expansion Method μας προσκαλεί στο 11o  Expansion Workshop (βιωματικό εργαστήριο) για να μπορέσουμε όλοι να απελευθερώσουμε τα τοξικά μας συναισθήματα και να αρχίσουμε να βελτιώνουμε τη ζωή μας, τις σχέσεις μας, την εργασία μας, τα οικονομικά μας!

Δυστυχώς, η κακή ψυχολογία δεν σε βοηθάει να αντιμετωπίσεις τις δυσκολίες τις καθημερινότητας. Σε ακινητοποιεί και σε αδρανοποιεί, δημιουργώντας το αίσθημα του θυμού, της ανασφάλειας και της απογοήτευσης κάνοντας τη ζωή σου δύσκολη και μερικές φορές, ανυπόφορη.

Αν νιώθεις έντονο θυμό, αδυνατείς να πετύχεις τους στόχους σου λόγω της κατάστασης που επικρατεί στην Ελλάδα, χρειάζεται πρώτα να έρθεις σε επαφή με τα αρνητικά συναισθήματά σου και να τα απελευθερώσεις. Μόνο έτσι θα μπορέσεις να φτιάξεις τη ζωή σου. Μην κάνεις το λάθος όμως να προσπαθήσεις να δώσεις πρακτική λύση στα συναισθηματικά σου προβλήματα.

Αν για παράδειγμα υπάρχει πίεση στη δουλειά σου και νιώθεις θυμό και αδικία, όσο και να προσπαθείς να μην έρθεις σε επαφή με το αφεντικό που σε εκνευρίζει, θα νιώθεις τα τοξικά αυτά συναισθήματα να διογκώνονται και να επηρεάζουν όλες τις πτυχές της ζωής σου. Από τις σχέσεις σου μέχρι και την υγεία σου. Χρειάζονται άμεσα Απελευθέρωση!

Υπάρχουν πολλές τεχνικές που μπορούν και βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής σου αλλά είναι χρονοβόρες και επίπονες. Φαντάσου να είχες τη βοήθεια όλων αυτών σε μια συμπυκνωμένη μέθοδο που το καταφέρνει άμεσα και χωρίς μεγάλη προσπάθεια!

Και είμαστε εδώ να σου προσφέρουμε ακριβώς αυτό. Τη δυνατότητα να απελευθερώσεις τα τοξικά σου συναισθήματα που καταστρέφουν την ποιότητα της ζωής σου με απλό και γρήγορο τρόπο! Δεν είσαι μόνη/ος πια!

Η Ροή, Αστική μη Κερδοσκοπική εταιρία, ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2016 τη Δράση Κοινωνικής Ενδυνάμωσης , με σκοπό την αναστροφή του αρνητικού ψυχολογικού κλίματος της Ελλάδος. Συνεργάζεται με την επαναστατική συνδυαστική μέθοδο Expansion που καταφέρνει άμεση συναισθηματική ενδυνάμωση μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα. Όλες οι τεχνικές μαζί, σε μια ολοκληρωμένη μέθοδο που σιγά σιγά γίνεται trend σε όλη την Ελλάδα λόγο της ευκολίας, της ταχύτητας και της αποτελεσματικότητάς της. Έχει καταφέρει ήδη να βελτιώσει τις ζωές εκατοντάδων Ελλήνων μέχρι σήμερα!

 

Δες τι είπαν επώνυμα για τη μέθοδο όσοι παρακολούθησαν τα βιωματικά της εργαστήρια:

Γρήγορη, αποτελεσματική και ευφυέστατη” Ιωάννης Λαμπάκης, Ιστορικός Τέχνης.

Περίμενα κάποια αποτελέσματα, αλλά αυτό που έγινε έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία” Ελένη Αβορίτη, Καθηγήτρια .

Βίωσα τόσο μεγάλη εσωτερική αποκάλυψη που έμεινα έκπληκτη. Σας ευχαριστώ θερμά!” Αλεξάνδρα Δήμου.

Πότε: Tο Σαββατοκύριακο 8 και 9 Οκτωβρίου
Που: Στον πολιτιστικό χώρο ΑΙΤΙΟΝ (Τζιραίων 8-10 Ακρόπολη)
Ώρες: 17:00-21:30 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα