Αυτή δεν είναι μια απλή τσάντα – Είναι παράλληλα και το ‘κρασί της παρέας’

Αυτή δεν είναι μια απλή τσάντα – Είναι παράλληλα και το ‘κρασί της παρέας’

Κι όμως δεν πρόκειται για κάποιο αστείο των παλιών καλών AMAN Teleshopping. Η τσάντα αυτή υπάρχει και μπορεί να σας λύσει τα χέρια

Εκ πρώτης όψης, φαίνεται σαν μια συνηθισμένη γυναικεία τσάντα. Εντάξει, μπορεί να μην είναι από αληθινό δέρμα, ωστόσο για μια απλή καθημερινή εμφάνιση είναι passable. Κοστίζει 75 δολάρια και έχει ένα πολύτιμο μυστικό. Μια επιπλέον θήκη στην οποία μπορεί να τοποθετηθεί ασκός κρασιού.

Προσθέτεις το αγαπημένο σου κόκκινο ή λευκό κρασί και συναντάς την παρέα, τάχα μου δήθεν τυχαία και χωρίς να κρατάς το καθιερωμένο μπουκάλι. Ξαφνικά, από τη μυστική “κρύπτη” – τσεπάκι στο πλάι – ξεπετιέται μια κάνουλα με την οποία γεμίζεις τα ποτήρια των φίλων σου και έρχεστε στο κέφι.

Όπως διαβάζουμε η θήκη λειτουργεί ως ισοθερμικό δοχείο, διατηρώντας έτσι το κρασί κρύο για αρκετές ώρες. Η εταιρία έχει κατασκευάσει και μια καλοκαιρινή τσάντα για να μπορεί κανείς να έχει τη μυστική θήκη χειμώνα καλοκαίρι.

Το tip του τσιγκούνη: Δεν το σκεφτήκαμε μόνοι μας. Είναι όμως μια από τις προτάσεις των κατασκευαστών. Γεμίζεις σου λέει το φλασκί με κρασί, βγαίνεις στο μπαράκι και κάνεις refill χωρίς να χρεώνεσαι λεπτό. Εντάξει, δεν το συστήνουμε, αλλά θα μπορούσε να είναι σαφές κίνητρο.

Η καλοκαιρινή ριγέ υφασμάτινη τσάντα είναι πολύ πιο φθηνή και κοστίζει μόλις 39,95 δολάρια.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα