2ο Magento & PayPal Meet-up στην Αθήνα

2ο Magento & PayPal Meet-up στην Αθήνα

Συνδιοργάνωση από την PayPal και την Converge

Μετά την επιτυχημένη διεξαγωγή του 1ου PayPal και η Converge διοργανώνουν το 2ο Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο Radisson Blu Park Hotel.

Ολοένα και περισσότεροι Έλληνες επιχειρηματίες αυξάνουν τη δραστηριότητά τους στο εξωτερικό, προσπαθώντας να αυξήσουν τις πωλήσεις τους. Η αύξηση των πωλήσεων για τα ηλεκτρονικά καταστήματα έχει άμεση συσχέτιση με το είδος της πλατφόρμας που χρησιμοποιείται, καθώς επίσης και με τους τρόπους πληρωμής που παρέχονται.

Η PayPal αποτελεί αδιαμφισβήτητα έναν από τους πλέον ασφαλείς και εύκολους τρόπους πληρωμής, ενώ το Magento κατέχει μερίδιο 25% των ηλεκτρονικών καταστημάτων παγκοσμίως.

Σκοπός του 2ου Magento & PayPal Meet-up αποτελεί μεταξύ άλλων η προώθηση και γνωστοποίηση συμβουλών για την αύξηση πωλήσεων των εμπόρων με χρήση Magento σε συνδυασμό με την PayPal. Απευθύνεται σε εταιρίες, που υλοποιούν ηλεκτρονικά καταστήματα σε Magento, προγραμματιστές και eRetailers και απαιτεί πρόσκληση.

Για περισσότερες πληροφορίες και εκδήλωση ενδιαφέροντος http://magento-meetup.gr.

Με την παρουσία σας, θα καταφέρετε να:

Διατηρήσετε τον παλμό της καινοτομίας.

Αποκτήσετε πρόσβαση στην τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

Μάθετε τις πιο αποτελεσματικές online στρατηγικές για να πετύχει η επιχείρησή σας.

Η εταιρεία Converge ICT Solutions & Services Α.Ε. δραστηριοποιείται σε όλο το φάσμα των Τηλεπικοινωνιών και των Πληροφοριακών Συστημάτων, δίνοντας έμφαση στις τεχνολογίες αιχμής. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στην ηλ. διεύθυνση [email protected].

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα