Δεν αποκλείει πολιτική συμφωνία με τους εταίρους ο Γ.Δραγασάκης

Δεν αποκλείει πολιτική συμφωνία με τους εταίρους ο Γ.Δραγασάκης
Sooc

Αισιόδοξος ότι θα υπάρξει συμφωνία της Ελλάδας με τους εταίρους της, δήλωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης. Καμία ανησυχία για τη ρευστότητα των τραπεζών

Μιλώντας στο Mega ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης τόνισε πως είναι πιθανόν το επόμενο διάστημα να υπάρξει μια πολιτική συμφωνία με τους εταίρους, η οποία θα καταστήσει περιττό το αίτημα για τεχνική παράταση. «Δεν κερδίζεις κάτι αν δεν το παλέψεις», δήλωσε ο κ. Δραγασάκης.

Ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης δεν απέκλεισε στη συνάντηση που θα έχει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με τον πρόεδρο της Κομισιόν την Τετάρτη το πρωί να καταρτιστεί ένας οδικός χάρτης για τις επόμενες κινήσεις.

Σχολιάζοντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega τις δηλώσεις Ομπάμα και Σαπέν ο κ. Δραγασάκης τόνισε πως δεν είναι αποτέλεσμα παρασκηνιακών διαβουλεύσεων, αλλά της στρατηγικής που χαράχθηκε από το 2010 για διεθνοποίηση του ελληνικού προβλήματος.

Μάλιστα υποστήριξε πως υπάρχει πλέον μια παγκόσμια δυναμική απέναντι στις πολιτικές λιτότητας.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης διευκρίνισε ότι δεν υπάρχει Ελληνογερμανική σύγκρουση και πως αντίπαλος της Ελλάδας δεν είναι η Γερμανία, αλλά η πολιτική που εφαρμόστηκε τα τελευταία χρόνια.

Μάλιστα συμπλήρωσε πως «κανείς δεν μιλάει πια για τρόικα» και πως ο ρόλος του ΣΥΡΙΖΑ ήταν να σπάσει το νήμα και να ανοίξει τον δρόμο. «Δεν συζητάμε για συνέχιση του προγράμματος αλλά για μια νέα συμφωνία», συμπλήρωσε.

(Πηγή φωτογραφίας: Sooc.gr)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα