iPhone 7: Πώς θα το αποκτήσεις με 20€/μήνα

iPhone 7: Πώς θα το αποκτήσεις με 20€/μήνα

"Ήγγικεν η ώρα"! Το νέο iPhone 7 είναι διαθέσιμο και στην ελληνική αγορά και έχουμε όλους τους τρόπους - και τα αξεσουάρ - για να το αποκτήσετε ΤΩΡΑ (Online Shopping)

Τα iPhone 7 και 7 Plus διατίθενται από σήμερα στην ελληνική αγορά. Το νέο κόσμημα της Apple είναι ταχύτερο, με καλύτερη αυτονομία, αντέχει στην επαφή με το νερό και – σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν – ενσωματώνει ακόμα καλύτερες κάμερες. Το μεγάλο iPhone 7 Plus έχει σύστημα με δύο φωτογραφικούς φακούς, που βοηθάει το παιχνίδι με το βάθος πεδίου και μπορεί να δώσει ένα πιο επαγγελματικό άγγιγμα στις φωτογραφίες ακόμα και εκείνων που αγνοούν τι πάει να πει διάφραγμα. Μάλιστα, η Apple αναφέρθηκε με λεπτομέρειες στον νέο (πανίσχυρο κατά τα λεγόμενα) επεξεργαστή εικόνας που υποστηρίζει τη λήψη φωτογραφιών.

Αρκετά όμως με την περιγραφή και τα τεχνικά χαρακτηριστικά (αν θέλεις να μάθεις περισσότερα δες την παρουσίαση του Παναγιώτη Μαρκίδη στο NEWS 247). Ας περάσουμε στο δια ταύτα, το πώς δηλαδή μπορεί κανείς να τα αποκτήσει. Επισκεφθήκαμε δύο από τα μεγαλύτερα Online Shops, από όπου μπορεί να γίνει παραγγελία όλων των εκδόσεων του iPhone 7 και σημειώσαμε τους τρόπους να το αποκτήσεις με άτοκες δόσεις, γεγονός που μεταφράζεται ακόμη και σε 20€ το μήνα.

 

 

Τα δύο ηλεκτρονικά καταστήματα προσφέρουν μάλιστα και άτοκες δόσεις σε όσους επιθυμούν να αποκτήσουν το νέο τηλέφωνο της Apple, οι οποίες και ξεκινούν από 20€ και έως 40 άτοκες δόσεις.

PUBLIC

 

Αποκτήστε το iPhone 7, 32 GB, με 24 άτοκες δόσεις των 34,13€. ΚΑΝTΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δείτε τα προγράμματα δόσεων για όλα τα τηλέφωνα iPhone.

MEDIAMARKT

Αποκτήστε το iPhone 7 της επιλογής σας με δόσεις που ξεκινούν από 20€ και έως 40 άτοκες δόσεις.  Επισκεφτείτε το site της MEDIAMARKT για να δείτε όλες τις διαθέσιμες εκδόσεις.

Αξεσουάρ για το νέο iPhone 7

Τι θα ήταν όμως ένα έξυπνο κινητό χωρίς τα απαραίτητα αξεσουάρ; Θήκες και προστατευτικές μεμβράνες, ειδικά για το νέο μοντέλο της Apple.

 

Αντιχαρακτικό γυάλινο προστατευτικό οθόνη Puro – 14,99€

Γυάλινη μεμβράνη προστασίας οθόνης SBS ULTRA Glass – 19,99€

 

Θήκη SBS aero cover, Διάφανη – 9,99€

 

Θήκη Puro Ultra Slim Διάφανη – 14,99€

 

Θήκη Puro 0.3 σε διάφορες αποχρώσεις – 11,99€

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα