Δικαστική παρέμβαση για τις άδειες ζητά ο Γ. Βρούτσης

Δικαστική παρέμβαση για τις άδειες ζητά ο Γ. Βρούτσης
Συζήτηση του νομοσχεδίου για το τρίτο πακέτο των προααπαιτούμενων μέτρων που συμφώνησε η κυβέρνηση με τους δανειστές, την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) Eurokinissi

Μίλησε για περίεργη και εκκωφαντική σιωπή της Δικαιοσύνης αναφορικά με το διαγωνισμό για τις άδειες και την υποψηφιότητα του επιχειρηματία Χρ. Καλογρίτσα.

Έμμεση προτροπή στη Δικαιοσύνη να παρέμβει στο διαγωνισμό για τη χορήγηση των τηλεοπτικών αδειών απεύθυνε από το βήμα της Βουλής ο βουλευτής της ΝΔ, Γιάννης Βρούτσης χαρακτηρίζοντας “περίεργη” τη μέχρι τώρα στάση της.

«Τα τελευταία γεγονότα που αφορούν το φιάσκο του διαγωνισμού για τις άδειες στα κανάλια, τα ζητήματα διαφθοράς που αφορούν τον κ. Καλογρίτσα αλλά και η περίεργη σιωπή, η εκκωφαντική σιωπή της Δικαιοσύνης δημιουργούν εύλογα ερωτηματικά» ανέφερε ο κ. Βρούτσης καλώντας ουσιαστικά τη δικαιοσύνη να παρέμβει στο θέμα. Ταυτόχρονα, έκανε λόγο για «πολιτικές ευθύνες» της κυβέρνησής και της καταλόγισε ότι έχει προκαλέσει «κοινωνική οργή και κοινωνικό μένος» εναντίον της.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα