Καυγάς Παππά- Αδωνι για το ΔΝΤ, με βαριές εκφράσεις για τρολ και ακροδεξιά

Καυγάς Παππά- Αδωνι για το ΔΝΤ, με βαριές εκφράσεις για τρολ και ακροδεξιά
Συζήτηση και ψήφιση του σχεδίου νόμου του υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης "Αναλογική εκπροσώπηση των πολιτικών κομμάτων, διεύρυνση του δικαιώματος εκλέγειν και άλλες διατάξεις περί εκλογής Βουλευτών" την Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) Eurokinissi

Ο υπουργός Ψηφιακής πολιτικής προειδοποίησε "τα τρολλς της ΝΔ" ότι το ίδιο το Ταμείο εγείρει θέμα αποχώρησης του και ο αντιπρόεδρος της ΝΔ απάντησε σε υψηλούς τόνους, με αποτέλεσμα σκληρή αντιπαράθεση

Το ίδιο το ΔΝΤ θέτει θέμα αποχώρησης του από το ελληνικό πρόγραμμα, δήλωσε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς στο Κόκκινο, προειδοποιώντας παράλληλα “τα τρόλλς της ΝΔ”. Μάλιστα τούιταρε τη συγκεκριμένη δήλωση στον προσωπικό του λογαριασμό και ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης έσπευσε να του απαντήσει, με αποτέλεσμα σκληρή αντιπαράθεση.

“Προειδοποιώ τα τρολλς της ΝΔ: δεν εγείρει η Ελλάδα θέμα αποχώρησης του Δ.Ν.Τ. Το ίδιο το Ταμείο το κάνει!”, δήλωσε στο Κόκκινο και έγραψε στο twitter ο κ.Παππάς.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ του απάντησε μέσω twitter “δηλαδή για να το κάνουμε σαφές, η κυβέρνηση σας επιθυμεί την παραμονή του ΔΝΤ” και αναρωτήθηκε σε επιθετικό ύφος “Γιατί μας έχετε πρήξει τόσο καιρό;”

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής δεν άφησε το σχόλιο αυτό να πέσει κάτω και απάντησε στον κ.Γεωργιάδη, κάνοντας mention και τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη (ο οποίος επίσης χρησιμοποιεί το twitter): ” Ο Κυριάκος Μητσοτάκης  έβαλε την ακροδεξιά από τη βιτρίνα της ΝΔ στο κουμάντο. Σε έκανε αντιπρόεδρο. Προσπάθησε να μην είσαι τρολ”.

Ο καυγάς συνεχίστηκε, με ανταλλαγή tweet. Πάντως ο κ.Παπππάς στο τέλος σημείωσε ότι: “Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι δυναμικά και δημιουργικά. Το πρόβλημα είναι όταν θεσμικοί παράγοντες συμπεριφέρονται μοναχά ως τρολ.”


Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα