Από 8.990 ευρώ η τιμή του ανανεωμένου Nissan Micra

Από 8.990 ευρώ η τιμή του ανανεωμένου Nissan Micra

Συνδυάζοντας το ουσιαστικό στυλ με την ποιότητα και τις καινοτόμες τεχνολογίες, το νέο Nissan MICRA, με την άφιξή του στην Ελληνική αγορά, σηματοδοτεί την κυριαρχία του στα αυτοκίνητα πόλης.

Με μια παράδοση άνω των 30 ετών – και με περισσότερες από 6 εκατομμύρια πωλήσεις –  το  MICRA είναι ένα μοντέλο ορόσημο για τη Nissan. Με την άφιξη του νέου MICRA, η Nissan βάζει τα θεμέλια για τη συνέχιση της επιτυχημένης πορείας του, με μια σειρά αλλαγών και βελτιώσεων που του προσδίδουν ακόμα μεγαλύτερη αξία.

Το εύρος των αλλαγών στο νέο MICRA, είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένα συνηθισμένο facelift.  Συγκεκριμένα, η  εντελώς νέα εξωτερική εμφάνιση του νέου MICRA, συμπληρώνεται από μια εξίσου ουσιώδη ανανέωση του εσωτερικού του. Η παρουσία  νέων τεχνολογιών,  νέας κεντρικής κονσόλας, νέων εσωτερικών επενδύσεων, καθώς  και οι θύρες audio USB και Aux-in, αποτελούν μερικά από τα νέα χαρακτηριστικά του.

Ανάλογα με την έκδοση του μοντέλου, τώρα υπάρχει ένα ολοκαίνουργιο σύστημα πληροφόρησης και  επικοινωνίας με ένα νέο ραδιόφωνο και με μια μεγαλύτερη οθόνη αφής,  που ενσωματώνει το τελευταίας τεχνολογίας σύστημα πλοήγησης Nissan Connect. Στο εξωτερικό του νέου MICRA, οι προσθήκες περιλαμβάνουν δύο νέα, μοναδικής αισθητικής χρώματα, το Pacific Blue και το Sage Platinum, καθώς  και μια σειρά από νέου σχεδιασμού ζάντες αλουμινίου 16 και  15 ιντσών, αντίστοιχα.

Ακόμη, το νέο MICRA, δίνει τη δυνατότητα στους τυχερούς ιδιοκτήτες του να το διαμορφώσουν με το δικό τους, προσωπικό στυλ, επιλέγοντας  εκείνα τα αξεσουάρ και τις λεπτομέρειες που τους ταιριάζουν απόλυτα.

Το νέο MICRA εκτός της πραγματικής απόλαυσης που προσφέρει στην οδήγηση,  χάρη αφενός στον εξαιρετικά μικρό κύκλο στροφής του, αφετέρου στο εύκολο παρκάρισμα του, αποτελεί ένα από τα πιο προηγμένα μικρά αυτοκίνητα της αγοράς.

Το νέο MICRA,  κινείται από τον 1.2 λίτρων, άκρως οικονομικό σε κατανάλωση,  ατμοσφαιρικό τρικύλινδρο κινητήρα βενζίνης της Nissan που αποδίδει 80PS, με τις εκπομπές των ρύπων του να  είναι αρκετά χαμηλές, ώστε να πληροί τις προϋποθέσεις για καθημερινή διέλευση στον Πράσινο Δακτύλιο. Εφοδιάζεται με μηχανικό κιβώτιο 5 σχέσεων, ενώ ως επιλογή διατίθεται και σε  CVT αυτόματο.

Το νέο MICRA διατίθεται (σε συγκεκριμένες εκδόσεις) τόσο με το πραγματικά χρήσιμο έξυπνο σύστημα μέτρησης του χώρου στάθμευσης (Parking Slot Measurement), όσο και με το “έξυπνο” κλειδί που προσφέρει άνετη  πρόσβαση και εκκίνηση του αυτοκινήτου (keyless entry / engine start).

Το νέο MICRA, κινείται από τον γνώριμο και αξιόπιστο κινητήρα των 1.2 λίτρων, που αποδίδει 80PS, ενώ οι εκπομπές ρύπων ξεκινούν μόλις από 115 g / km.  Το νέο MICRA διατίθεται σε 5-θυρο αμάξωμα, με κίνηση στους εμπρός τροχούς, εφοδιάζεται με μηχανικό κιβώτιο 5 σχέσεων ως στάνταρ, ενώ ως επιλογή διατίθεται και σε  CVT αυτόματο.

Το νέο MICRA διατίθεται σε τρία επίπεδα εξοπλισμού (Motiva, Acenta και Techna).

Και ακόμη.

* Πακέτο “CONNECT” το οποίο περιλαμβάνει οθόνη αφής  5,8΄΄, σύστημα πλοήγησης, USB, MP3 κ.α

* Πακέτο “LOOK” το οποίο περιλαμβάνει ζάντες αλουμινίου 15΄΄, έξυπνο σύστημα μέτρησης του χώρου στάθμευσης (2 αισθητήρες εμπρός & 4 πίσω), προβολείς ομίχλης, υπολογιστή ταξιδίου.

Διαθέτοντας μια ευρεία γκάμα επιλογών εξατομίκευσης (από την έκδοση Acenta και άνω), οι κάτοχοι του νέου MICRA μπορούν να επιλέξουν από το χρώμα στα κεντρικά διακοσμητικά καπάκια των τροχών, μέχρι το χρώμα των καθρεπτών και των εξωτερικών λαβών των θυρών. Παράλληλα στο εσωτερικό του νέου MICRA, μπορούν να προσωποποιηθούν ο επιλογέας ταχυτήτων, οι αεραγωγοί και τα ταπέτα, προκειμένου οι κάτοχοι του να του προσδώσουν τη μοναδικότητα που του αρμόζει.

Η τιμή του νέου MICRA, ξεκινά από τις 8.990€, συμπεριλαμβανομένης της ειδικής προσφοράς της Nissan, καθώς και του οφέλους της κρατικής απόσυρσης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα