4 +1 δώρα που κάνουμε στον εαυτό μας για καλή ζωή επιλέγοντας τις έξυπνες συσκευές Huawei P9 lite & Color Band A1

4 +1 δώρα που κάνουμε στον εαυτό μας για καλή ζωή επιλέγοντας τις έξυπνες συσκευές Huawei P9 lite & Color Band A1
Man riding bicycle trough the city Getty Images

Επιλέξτε τις έξυπνες συσκευές Huawei P9 lite & Color Band A1 και αλλάξτε τον τρόπο τη ζωή σας

Η καθιστική ζωή, το καθημερινό στρες, το junk food είναι οι κατ’ εξοχήν εχθροί της καλής μας υγείας κυρίως στις μεγάλες πόλεις. Και όσο και αν όλοι μας βάζουμε πρόγραμμα ότι από… Σεπτέμβριο θα αλλάξουμε συνήθειες, ελάχιστοι είναι αυτοί που τελικά το καταφέρνουμε. Και είναι λογικό, κανείς μας δεν μπορεί να αλλάξει τρόπο ζωής και διατροφικές συνήθειες από τη μία ημέρα στην άλλη, για να μην αναφέρω το χιλιοειπωμένο… θα αρχίσω δίαιτα, γιατί η εσωτερική φωνούλα πολλών από εμάς θα προσθέσει χαμηλόφωνα… από Δευτέρα…

Αποκτώντας λοιπόν τις έξυπνες συσκευές της Huawei, P9 lite & Color Band A1, χαρίζουμε στον εαυτό μας:

1. Το P9 lite, το smartphone επόμενης γενιάς που γνωρίζει το άγγιγμά μας και ξεκλειδώνει μόνο με το δακτυλικό μας αποτύπωμα παρέχοντας μέγιστη ασφάλεια στα προσωπικά μας δεδομένα, σε ένα πολύ λεπτό μοντέλο με υπέροχο σκελετό και φίνα χρώματα που συνδυάζει minimal design και μεγάλη οθόνη 5,2 ιντσών FHD, αψεγάδιαστο ήχο και υψηλής ακρίβειας φωτογραφική μηχανή με διάφραγμα F2.0 για εντυπωσιακές λήψεις εικόνας και βίντεο.

2. Αποκτούμε μία προσωπική data base με λεπτομερές αρχείο για κάθε φυσική μας δραστηριότητα. Μέσω ενός health application που έχει εγκατεστημένο στο λογισμικό του, το P9 lite συλλέγει πληροφορίες για τον ΔΜΖ (Δείκτης Μάζας Σώματος), τις καθημερινές κινήσεις μας, τις θερμίδες που καίμε, τη δίαιτά μας, τη φυσική αντοχή μας, βοηθώντας μας να διαχειριστούμε καλύτερα τον χρόνο μας αλλά και αυτό που πραγματικά έχει ανάγκη το σώμα μας για να έχουμε καλή υγεία και να είμαστε fit.

 

3. Το Color Band A1 διαθέτει έξυπνη αναγνώριση για διαφορετικά είδη άθλησης (βάδην, τρέξιμο, ποδήλατο) και το απειροελάχιστο βάρος του, κατηγορίας πτερού, είναι ειδικά σχεδιασμένο για να μη το βγάζουμε ποτέ από το χέρι μας, ακόμα και όταν κοιμόμαστε, συλλέγοντας πληροφορίες για την ποιότητα του ύπνου μας (ελαφρύς, βαθύς).

4. Ακόμα, το Color Band A1 λειτουργεί με πλήρη αυτονομία, το μόνο που χρειάζεται είναι να το φορτίζετε κάθε 28 ημέρες και μπορεί να «κουμπώσει» σε όλες τις συσκευές android 4.4, iOS 7.0 ή/ και μεταγενέστερο.

+1

Το πέμπτο δώρο… το κάνει η Huawei σε εμάς, αφού με την αγορά του P9 lite παίρνουμε δωρεάν το Color Band A1, για όλο τον μήνα Σεπτέμβριο και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα