Αυλωνίτου: Η Ελλάδα έσωσε το χρεωκοπημένο ΔΝΤ

Αυλωνίτου: Η Ελλάδα έσωσε το χρεωκοπημένο ΔΝΤ

Το ΔΝΤ μπαίνοντας στο ελληνικό πρόγραμμα δεν έχει δώσει ούτε ένα ευρώ από το 2013, υποστήριξε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ελένη Αυλωνίτου (Vid)

“Κοιτάξτε, παίζονται παιχνίδια. Το ΔΝΤ, το οποίο το σώσαμε. Η Ελλάδα το έσωσε, ήταν χρεοκοπημένο και μπαίνοντας στο ελληνικό πρόγραμμα, να πω ότι δεν έχει δώσει ούτε ένα ευρώ από το 2013”, ανέφερε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ελένη Αυλωνίτου, μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του MEGA.

Η Ελένη Αυλωνίτου, μιλώντας στο MEGA, είπε ότι “το ΔΝΤ μαζί με τον Σόιμπλε, ο οποίος μιλάει στο δικό του ακροατήριο, θέλουν να παρατείνουν το πρόγραμμα”.

Το βίντεο και η επίμαχη τοποθέτηση στο 3:20:

“Υπήρχαν και οι διαρροές, που δείχνουν ότι παρατείνοντας την προθεσμία για να συμφωνήσουν, θα αναγκαστούμε να πάμε σε έξτρα μέτρα”, ανέφερε μεταξύ άλλων η κ. Αυλωνίτου.

“Ο κ. Τσίπρας θα ζητήσει έκτακτη Σύνοδο Κορυφής. Υπάρχει μεγάλη διαφορά από το 2015”, πρόσθεσε, για να συνεχίσει:

“Τότε, πραγματικά ήμασταν μόνοι μας, αυτή τη στιγμή όμως έχουμε συμμάχους. Υπάρχουν συμμαχίες. Και με τη Γαλλία, και με την Ιταλία, και με την Πορτογαλία και με τον Γιούνκερ, ο κ. Ντάισελμπλουμ βγήκε και είπε ότι προχωράμε, άρα λοιπόν δεν είμαστε μόνοι μας αυτή τη φορά, Ας τα βρουν το ΔΝΤ με τους ευρωπαϊκούς θεσμούς. Το πρόγραμμα προχωράει”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα