Βίντεο. Αυτό είναι το νέο μονοθέσιο της Mc Laren – Honda

Βίντεο. Αυτό είναι το νέο μονοθέσιο της Mc Laren – Honda

Η McLaren-Honda παρουσίασε σήμερα το μονοθέσιο με κωδικό MP4-30 , με το οποίο η ομάδα θα συμμετέχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα F1 το 2015. Στο μονοθέσιο αυτό είναι τοποθετημένος ο V6 κινητήρας της Honda RA615H.

To MP4-30 αποτελεί το πρώτο σημαντικό βήμα προόδου για τη μελλοντική πετυχημένη συνεργασία ανάμεσα στη McLaren και τη Honda.

 

H βρετανική εταιρία προωθεί το νέο της μονοθέσιο με την φράση «είναι η ώρα να γράψουμε ιστορία». Και η αλήθεια είναι ότι μετά από κάποια χρόνια στα οποία τα αποτελέσματα που πέτυχε ήταν μέτρια, ευελπιστεί η συνεργασία της με την Honda να γίνει η απαρχή μιας νέας εποχής.

Στην εκδήλωση τον παρόν έδωσε και ο ισχυρός άνδρας της Honda, ο Γιασουχίρα Αράι, ο οποίος τόνισε:

«Δημιουργήσαμε ένα μονοθέσιο που δεν συμβιβάζεται με τίποτα λιγότερο σε ό,τι αφορά την ισχύ και την αεροδυναμική. Είμαστε πεπεισμένοι πως έχουμε την τεχνογνωσία για να τα καταφέρουμε και ανυπομονούμε να δούμε πώς θα αντεπεξέλθει το μονοθέσιο στις προκλήσεις της μεγάλης σεζόν που έχουμε μπροστά μας».

 

Από την πλευρά του, ο νεοφερμένος στη McLaren Φερνάντο Αλόνσο, επεσήμανε:

«Η πρώτη μας στόχος θα είναι να μάθουμε όσο καλύτερα μπορούσε το μονοθέσιο στις δοκιμές εξέλιξης και να φτιάξουμε ένα ανταγωνιστικό πακέτο. Αυτό δεν είναι κάτι εύκολο, όμως είμαστε εδώ για να τα καταφέρουμε και να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιό έτοιμοι στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος». 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα