Δράμα 2013: Σύννεφα στην τελετή έναρξης

Δράμα 2013: Σύννεφα στην τελετή έναρξης

Κυριολεκτικά και μεταφορικά, με βροχή και με ανησυχία για το μέλλον της διοργάνωσης, ξεκίνησε χθες βράδυ το 36ο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας.

Επιμέλεια: Λήδα Γαλανού

Με μια μάλλον σύντομη τελετή έναρξης άνοιξε την αυλαία του το βράδυ της Δευτέρας το 36ο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας, περιορισμένη σε ομιλίες και παρουσίαση του προγράμματος και των κριτικών επιτροπών, χωρίς μουσικά, βιντεϊκά ή άλλα διαλείμματα.

Μπορεί η χαρμόσυνη διάθεση να μην έλειπε από τους παριστάμενους, έλειπαν όμως τόσο οι δημοσιογράφοι, οι οποίοι θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα έρθουν τις επόμενες ημέρες του Φεστιβάλ, όσο και η ομάδα των ίδιων των σκηνοθετών και συντελεστών των ταινιών του προγράμματος, οι οποίοι στέρησαν από την τελετή τη ζωντάνια και την αιχμή της, αφήνοντας κυρίως εκπροσώπους δημόσιων φορέων και της πόλης της Δράμας να γεμίζουν τις θέσεις της αίθουσας του Δημοτικού Ωδείου. Λόγω, βέβαια, του σημαντικά μικρότερου αριθμού διαγωνιζόμενων ταινιών στο ελληνικό πρόγραμμα φέτος (39 έναντι των περσινών 84), την τελετή έναρξης δεν ακολούθησε προβολή ταινιών του εθνικού διαγωνιστικού τμήματος, γι’ αυτό προφανώς και η απουσία.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Flix.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα