Φάμελλος σε Μητσοτάκη: Tο καλύτερο βιογραφικό της χώρας είναι μπαταχτσής;

Φάμελλος σε Μητσοτάκη: Tο καλύτερο βιογραφικό της χώρας είναι μπαταχτσής;

Αφορμή τα δάνεια της εφημερίδας "Κήρυκας Χανίων" την οποία αποκάλεσε Κήρυκα Δανείων. "Τα δάνεια έχουν ρυθμιστεί" απάντησε ο Ν. Μηταράκης

Προσωπική επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τα δάνεια της εφημερίδας «Κήρυκας Χανίων» εξαπέλυσε στη Βουλή ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και πρώην πρόεδρος της Εξεταστικής Επιτροπής για τα θαλασσοδάνεια των κομμάτων και των ΜΜΕ, Σωκράτης Φάμελλος, διερωτώμενος αν ο πρόεδρος της ΝΔ είναι «μπαταχτσής».

«Έχει πάρει καμία εισπρακτική εταιρεία τον κ. Μητσοτάκη;» διερωτήθηκε ο κ. Φάμελλος από το βήμα της Βουλής τονίζοντας ότι επί 11 χρόνια δεν έχει καταβληθεί ούτε ένα ευρώ στις τράπεζες για τα δάνεια της εφημερίδας. «Γιατί δεν έβαλε προσωπική εγγύηση ο κ. Μητσοτάκης; Είναι μπαταχτσής;» πρόσθεσε κ. Φάμελλος και ανέφερε στον ίδιο τόνο: «είναι δυνατόν το καλύτερο βιογραφικό της χώρας αποδεικνύεται ένας μπαταχτσής;». Μάλιστα αποκάλεσε «Κήρυκα Δανείων» την εφημερίδα στην οποία είναι μεγαλομέτοχος ο κ. Μητσοτάκης.

Ο κ. Φάμελλος κάλεσε ταυτόχρονα τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ να απαντήσουν πότε σκοπεύουν να αποπληρώσουν τα δάνειά τους συνολικού ύψους 400 εκ. ευρώ. «Πότε θα αποπληρώσετε; Να πάρει το λόγο κάποιος από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ και να απαντήσει τώρα…» ανέφερε ο κ. Φάμελλος και χαρακτήρισε τις οφειλές των δύο κομμάτων «δανεικά και αγύριστα».

Στον αναπληρωτή υπουργό Περιβάλλοντος απάντησε ο βουλευτής της ΝΔ, Νότης Μηταράκης, ο οποίος τόνισε ότι τα δάνεια της εφημερίδας Κήρυκας Χανίων έχουν ρυθμιστεί. Κατήγγειλε, μάλιστα, την κυβέρνηση ότι επιτίθεται προσωπικά στον κ. Μητσοτάκη γιατί δεν έχει τι άλλο να πει.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα