Κυκλοφόρησε το MYKONOSVillas 2017!

Κυκλοφόρησε το MYKONOSVillas 2017!

Για πέμπτη φορά σε μια πολυτελή έκδοση 14 εξοχικές κατοικίες επιλέχθηκαν ανάμεσα στις καλύτερες πραγματοποιήσεις των τελευταίων χρόνων στο διάσημο κυκλαδίτικο νησί

Το λεύκωμα MykonosVillas συγκεντρώνει για πέμπτη φορά σε μια πολυτελή έκδοση 14 εξοχικές κατοικίες που επιλέχθηκαν ανάμεσα στις καλύτερες πραγματοποιήσεις των τελευταίων χρόνων στο διάσημο κυκλαδίτικο νησί, με την υπογραφή γνωστών ελληνικών και ξένων αρχιτεκτονικών γραφείων.

 

Πηγή έμπνευσης η μοναδικότητα και η ιδιαίτερη αύρα του νησιού. Το λευκό, που κυριαρχεί, συνδυάζεται σε απόλυτη αρμονία με την αντανάκλαση από το μπλε του Αιγαίου. Παράλληλα, η επεξεργασία βασικών στοιχείων της κυκλαδίτικης τυπολογίας διαμορφώνουν αισθητικά ολοκληρωμένα αρχιτεκτονικά σύνολα.

 

Στις φωτογραφίες του λευκώματος αναδεικνύεται η εξαιρετική ποιότητα των κατοικιών, που συνδυάζουν τις σύγχρονες τεχνολογικές ανέσεις με παραδοσιακές τεχνικές, προσαρμοσμένες στα σημερινά δεδομένα.

 

Η έκδοση MykonosVillas, εκτός από Ελλάδα και Κύπρο, διατίθεται στα κεντρικά σημεία πώλησης τύπου και στα αεροδρόμια των παρακάτω χωρών:

 

Αγγλία, Τουρκία, Ντουμπάι, Αμπού Ντάμπι, Κατάρ, Μπαχρέιν, Λίβανο, Ομάν, Κίνα, Ταϊβάν, Κορέα και Ινδία.

Το MykonosVillas είναι μία έκδοση του ek magazine

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα