“Κρέμασαν” 9χρονο συμμαθητή τους στη μπασκέτα του σχολείου τους

“Κρέμασαν” 9χρονο συμμαθητή τους στη μπασκέτα του σχολείου τους

Τι συνέβη σε δημοτικό σχολείο της Λέσβου, με θύμα ένα 9χρονο, ο οποίος κατέληξε να κρέμεται από μπασκέτα του σχολείου του (vid)

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη πριν λίγες μέρες στην Πλαγιά Πλωμαρίου, στη Λέσβο, με ένα 9χρονο παιδί να “κρεμιέται” από συμμαθητές του στην μπασκέτα του σχολείου τους.

Σύμφωνα με το lesvosnews.gr, οι δάσκαλοι υποστηρίζουν ότι δύο μαθητές ανέβασαν τον 9χρονο στην μπασκέτα κατόπιν εντολής του γυμναστή, προκειμένου να ξεμπλέξει το διχτάκι, στο οποίο είχε παγιδευτεί η μπάλα. Αφού όμως αυτό έγινε, οι μαθητές δεν τον κατέβασαν, αφήνοντας τον κρεμασμένο.

Ο 9χρονος τους ζητούσε να τον βοηθήσουν να κατέβει και πριν προλάβουν οι δάσκαλοι να αντιδράσουν, αυτοί τον τράβηξαν από τα πόδια. Αποτέλεσμα ήταν να πέσει άτσαλα στο έδαφος και να τραυματιστεί στα χέρια. Στάθηκε πάντως τυχερός στην ατυχία του, καθώς θα μπορούσε να είχε χτυπήσει στο κεφάλι. Έβαλε, ωστόσο, τα χέρια του και γλίτωσε τα χειρότερα.

Η μητέρα του παιδιού, μέσω του δικηγόρου της, υποστηρίζει ότι οι δάσκαλοι, που έχουν την εποπτεία του σχολικού χώρου, έχουν σοβαρές ευθύνες και προτίθεται να καταθέσει μήνυση και αγωγή αποζημίωσης. Να σημειωθεί ότι ο 9χρονος είναι ορφανός από πατέρα και έχει άλλα τρία ανήλικα αδέρφια.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα