Άνοιξε το Super Store ΠΛΑΙΣΙΟ στη Δάφνη και το γιορτάζει με 46 προσφορές

Άνοιξε το Super Store ΠΛΑΙΣΙΟ στη Δάφνη και το γιορτάζει με 46 προσφορές

Τι λες; Είσαι έτοιμος για μια SUPER STORE εμπειρία ΠΛΑΙΣΙΟ; Επισκέψου το νέο κατάστημα και αγόρασε προϊόντα έως και 400 ευρώ φθηνότερα

Άνοιξε τις πύλες του στο κοινό τη Μεγάλη Δευτέρα το νέο Super Store ΠΛΑΙΣΙΟ στη Δάφνη. Ένας ολοκαίνουριος χώρος 2.500 τμ. όπου μπορεί κανείς να βρει όλα όσα ψάχνει για το γραφείο, τον υπολογιστή, τα χόμπι και τα ενδιαφέροντά του.

Την ώρα που η ελληνική αγορά υφίσταται τεράστιες πιέσεις και μεγάλες αλυσίδες ηλεκτρικών ειδών κατεβάζουν ρολά, μια ελληνική εταιρία όχι απλώς αντέχει, αλλά επεκτείνεται και προχωρά σε μια επένδυση η οποία αγγίζει τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ (υποδομές και εμπόρευμα).

Αγόρασε το νέο σου Laptop ή desktop, διάλεξε το επόμενο tablet και βρες το νέο σου έξυπνο κινητό, ανάμεσα σε μια γκάμα επώνυμων προϊόντων. Στο κομμάτι των ηλεκτρονικών ειδών, μην ξεχνάς πως μπορείς να βρεις σε μοναδικές τιμές, τα προϊόντα Turbo X, συναρμολογημένα από την εταιρία. Το πρώτο Turbo X, ένας υπολογιστής γραφείου-Desktop, συναρμολογήθηκε το 1986. Τα Turbo-X Tablets είναι Νο1 σε πωλήσεις στην Ελλάδα (για το 2014) και ως μάρκα καταλαμβάνει κορυφαίες θέσεις σε Desktop, Laptop και Smartphone ξεπερνώντας διεθνή brands. Πρόσφατα μπήκε πολύ δυνατά και στην κατηγορία των Τηλεοράσεων.

Ένα μικρό μαγαζάκι με τα πιο “προηγμένα” γκάτζετ και μόλις 12τμ στην οδό Στουρνάρη το 1969, έμελλε να αποτελέσει τη μαγιά για τη δημιουργία μιας μεγάλης εταιρίας, μεταξύ των 500 ταχύτερα αναπτυσσόμενων στην Ευρώπη επί σειρά ετών, με 25 καταστήματα σε κομβικά σημεία της Ελλάδας, αλλά και το μεγαλύτερο Online Shop στη χώρα, το plaisio.gr.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως στα 47 του χρόνια έχει διακριθεί με δεκάδες βραβεία όπως: Κορυφαία λιανεμπορική επιχείρηση για το 2014 Direction, True Leader για 3 χρονιές Icap, στις 500 ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες της Ευρώπης για 8 χρόνια, eRetailer για το 2015 Direction, στις top 100 εταιρείες της Ευρώπης στα European Business Awards 2013/14.

Πλαίσιο όμως δεν είναι μόνο ο χώρος της τεχνολογίας. Είναι το μέρος που εμπιστεύεται ο Έλληνας εργαζόμενος και επιχειρηματίας για να εξοπλίσει το γραφείο του σε είδη χάρτου, γραφική ύλη, εκτύπωση και σχεδιασμό, ακόμη και έπιπλα γραφείου.

Έτσι, το Πλαίσιο έχει χτίσει ένα Multichannel δίκτυο από φυσικά και digital κανάλια πώλησης:

*25 φυσικά καταστήματα σε κομβικά σημεία της Ελλάδας, τα οποία για 6 συναπτά έτη αναδείχθηκαν Νο1 κατάστημα Τεχνολογίας από το καταναλωτικό κοινό

* www.plaisio.gr , Νο1 εμπορικό site στην Ελλάδα με πολλαπλές διακρίσεις

*Ειδικό τμήμα εξυπηρέτησης επιχειρήσεων (Β2Β), το οποίο εξυπηρετεί 160.000 πελάτες-επιχειρήσεις με πλήρως προσωποποιημένο τρόπο

*Call center, για παραγγελίες προϊόντων από τους καταλόγους και δωρεάν τεχνική υποστήριξη

Μέσω του Multichannel δικτύου το Πλαίσιο διαθέτει είδη Πληροφορικής, Ψηφιακής Τεχνολογίας, Τηλεφωνίας και Γραφείου. Εκτός από τα brands που βρίσκει κανείς και στην υπόλοιπη αγορά, αποκλειστικά στο Πλαίσιο διατίθενται τα brands Turbo-X, @Work, Sentio, Q-Connect και Goomby.

Το Super Store της Δάφνης όμως, όπως και κάθε άλλο ΠΛΑΙΣΙΟ δηλαδή, διαθέτει μια ιδιαίτερα πλούσια γκάμα από παιχνίδια και DIY προϊόντα, από υλικά ζωγραφικής και σχεδίου, κατασκευές για εκείνους που λατρεύουν τη δημιουργία χειροποίητων κοσμημάτων, γλυπτών και δημιουργιών με τη μέθοδο decoupage ή τη χαρακτική.

www.athinadiacakis.gr

Τα εγκαίνια του Super Store ΠΛΑΙΣΙΟ στη Δάφνη συνοδεύονται φυσικά από 46 μοναδικές προσφορές, οι οποίες θα βρίσκονται στο ράφι και θα σε περιμένουν μέχρι και τη Μεγάλη Πέμπτη 28 Απριλίου, επί της Εθνικής Αντιστάσεως, στο νέο κατάστημα. Προσφορές που περιλαμβάνουν Samsung smartphones, Dell laptop, Turbo-X tablets, LG τηλεοράσεις και πολλά ακόμα έως και 400€ φθηνότερα! Και αν δεν είσαι σίγουρος για την επιλογή σου, το νέο Super Store ΠΛΑΙΣΙΟ απασχολεί 27 άτομα που βρίσκονται εκεί για να λύσουν κάθε σου απορία. Αν σκοπεύεις να καταφθάσεις με αυτοκίνητο, το κατάστημα διαθέτει δωρεάν πάρκινγκ 30 εσωτερικών και εξωτερικών θέσεων.

www.athinadiacakis.gr

www.athinadiacakis.gr

Επιπλέον, το Πλαίσιο δίνοντας έμφαση στο after sales service λειτουργεί 21 σημεία τεχνικής υποστήριξης όπου ελέγχονται, αναβαθμίζονται και επισκευάζονται  όλα τα Turbo-X προϊόντα, τα οποία διατίθενται με αποκλειστικές υπηρεσίες.

Τι λες; Είσαι έτοιμος για μια SUPER STORE εμπειρία ΠΛΑΙΣΙΟ;

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα