Χρυσόγονος στο Ραδιόφωνο 24/7: Αργά ή γρήγορα η ελάφρυνση του χρέους θα μας δοθεί

Χρυσόγονος στο Ραδιόφωνο 24/7: Αργά ή γρήγορα η ελάφρυνση του χρέους θα μας δοθεί
GUE/NGL and SYRIZA MEPs take part in the discussion ' EU and Refugees: Addressing reality and promoting alternative policies' , in Athens, on Feb.12, 2016 / H GUE/NGL , ' : ', , 12 . 2016 Menelaos Myrillas / SOOC

Την ανάγκη σχεδίου παραγωγικής ανασυγκρότησης της χώρας που θα έχει τη σύμφωνη γνώμη όλων των δημοκρατικών κομμάτων υποστήριξε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Χρυσόγονος μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7

“Αργά ή γρήγορα θα μας δοθεί η ελάφρυνση του χρέους” , εκτίμησε ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Χρυσόγονος, μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7, και την εκπομπή “Αντίμετρα” του Στέφανου Τζανάκη και του Γιώργου Μελιγγώνη.

Ο κ.Χρυσόγονος πρόσθεσε πως μπορεί να γίνει χωρίς την Μέρκελ καγκελάριο και τον Σόιμπλε υπουργό Οικονομικών, αλλά θα γίνει και είναι προς το συμφέρον και των δανειστών.

Σημείωσε ότι η Ελλάδα χρειάζεται παραγωγική ανασυγκρότηση στη βάση ενός σχεδίου που θα συμφωνήσουν όλα τα κόμματα του συνταγματικού τόξου και να εφαρμοστεί επί σειρά ετών.

“Με τον τρόπο αυτό θα πειστούν και οι επενδυτές ότι υπάρχει σταθερότητα και θα βγάλουν τα λεφτά που θα επενδύσουν” ανέφερε.

Σχετικά με τις Βρετανικές εκλογές είπε ότι η Τερέζα Μέι έβαλε αυτογκόλ και εκτίμησε ότι η χώρα θα ξαναπάει σε πρόωρες εκλογές γιατί δεν θα μπορέσει να σταθεί κανένα κυβερνητικό σχήμα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα