Επίθεση Μεϊμαράκη σε όσους απορρίπτουν, χωρίς δεύτερη κουβέντα, τη συναίνεση

Επίθεση Μεϊμαράκη σε όσους απορρίπτουν, χωρίς δεύτερη κουβέντα, τη συναίνεση
Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Ευάγγελος Μεϊμαράκης αποχωρεί από τα γραφεία του κόμματος την Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015. (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) Eurokinissi

Ανοιχτός στο να στηρίξει τις μεγάλες μεταρρυθμίσεις που χρειάζεται ο τόπος, εμφανίζεται ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Ευάγγελος Μεϊμαράκης. Αιχμές για όσους "ξέχασαν" το παράδειγμα της κυβέρνησης Παπαδήμου

Μήνυμα εντός και εκτός Νέας Δημοκρατίας, έστειλε ο υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, αφήνοντας αιχμές για όσους απορρίπτουν επί της αρχής τη συναίνεση, ακόμα και στα πολύ σημαντικά θέματα.

Μιλώντας στη στη Γενική Συνέλευση Επιμελητηρίων Ελλάδος στη Λάρισα, ο κ. Μεϊμαράκης υποστήριξε ότι το πρόβλημα δεν είναι ο Τσίπρας, το πρόβλημα είναι οι πολιτικές.

Ο κ. Μεϊμαράκης δήλωσε έτοιμος να στηρίξει μεγάλες διαρθρωτικές αλλαγές και μεταρρυθμίσεις, που έχει ανάγκη ο τόπος, ξεκαθάρισε όμως ότι δεν πρόκειται να ψηφίσει,  αυξήσεις των φορολογικών συντελεστών.

Μάλιστα, εξέφρασε την έκπληξή του για “κάποιους συναδέλφους”, που δηλώνουν απέναντι σε ενδεχόμενο συνεργασίας με τον πρωθυπουργό, όταν οι ίδιοι υπήρξαν υπουργοί, της κυβέρνησης Παπαδήμου. Όταν δηλαδή, εξυπηρετούσαν οι ίδιοι την ανάγκη συνεννόησης.

Ουσιαστικά ο κ. Μεϊμαράκης με την τοποθέτησή του, προϊδέασε για το τι θα έλεγε αν συμμετείχε στο Συμβούλιο των Αρχηγών, ενώ παράλληλα “έδειξε” προς την πλευρά όσων τηρούν “σκληρή στάση” απέναντι σε ένα ενδεχόμενο συναίνεσης, πάνω σε συγκεκριμένα θέματα, προτάσσοντας το κομματικό συμφέρον.

Ταυτόχρονα, με την αναφορά στην κυβέρνηση Παπαδήμου, “φωτογράφισε” συγκεκριμένα στελέχη, που τότε έγιναν υπουργοί, κρατώντας όπως υποστήριζαν υπεύθυνη στάση, απέναντι στα προβλήματα που αντιμετώπιζε η χώρα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα