Εισαγγελικό ‘όχι’ για Περικλή

Εισαγγελικό ‘όχι’ για Περικλή
Πανό έξω από το Πενταμελές Εφετείο Αναστολών της Αθήνας όπου εξετάζεται για δεύτερη φορά η αίτηση αναστολής έκτισης της ποινής της Ηριάννας και του Περικλή, την Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017. (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) Eurokinissi

Κατά τον εισαγγελέα, δεν απεδείχθη καμία επιδείνωση της υγείας του. Αναμένεται σχετική εισήγηση για την Ηριάννα

Την απόρριψη της αίτησης αναστολής εκτέλεσης της ποινής του Περικλή Μπ. εισηγήθηκε ενώπιον του Πενταμελούς Εφετείου Αναστολών ο εισαγγελέας της έδρας. Αναμένεται σχετική εισήγηση για την Ηριάννα.

Συγκεκριμένα, υποστήριξε πως από την αποδεικτική διαδικασία δεν μπορεί να διαφοροποιηθεί η κρίση του από την προηγούμενη απόφαση του δικαστηρίου, τον περασμένο Ιουλίο. “Κι τούτο γιατί μέχρι σήμερα δεν απεδείχθη καμία επιδείνωση της υγείας του” ανέφερε ο Γ. Γεράκης, και πρόσθεσε για την κατηγορία της ένταξης στην οργάνωση “ΣΠΦ”: “πρόκειται για μια επιλογή, η οποία εμφανίζει έντονη αντικοινωνικότητά. Το γεγονός αυτό δεν μπορεί να αναιρεθεί ούτε μπορούν να ερευνηθούν τα δικαστικά γενόμενα στην παρούσα φάση”.

Κατά την εισαγγελική πρόταση, έγινε αναφορά και στην κατάθεση του Δημοσθένη Μπούρου. “Ως ειδικός πνευμονολόγος ανέφερε μερικά περιστατικά αλλά δεν έχει εξετάσει πρόσφατα τον αιτούντα” είπε μεταξύ άλλων.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα