Φ.Γεννηματά: Μετά το αφήγημα για ‘κανένα μέτρο’, μας φόρτωσαν 4,5 δισ.

Φ.Γεννηματά: Μετά το αφήγημα για ‘κανένα μέτρο’, μας φόρτωσαν 4,5 δισ.
Central Political Committee meeting of PASOK, Athens, 22 April 2017. / () , , 22 2017. Menelaos Myrillas / SOOC

Επίθεση στην κυβέρνηση με αφορμή τα νέα μέτρα, μέσω τροπολογιών, εξαπέλυσε η Πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά

«Μετά το αφήγημα για “κανένα μέτρο”  μας φόρτωσαν 4,5 δισ. και τώρα με τις τροπολογίες νέα μέτρα» τονίζει σε δήλωσή της η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά.

«Για τον κ. Τσίπρα και τους ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ ο αυτοεξευτελισμός δεν έχει όρια. Αρκεί να μείνουν στην καρέκλα. Μετά τους ψευτοπαλληκαρισμούς και τις γραβάτες για το χρέος, το μόνο στο οποίο ελπίζουν πια είναι… η δόση. Δυστυχώς για τη χώρα ο κατήφορος συνεχίζεται. Όσο πιο γρήγορα φύγουν τόσο το καλύτερο. Η καταδίκη του ελληνικού λαού έρχεται αμείλικτη» προσθέτει η κ. Γεννηματά.

Δήλωση Παύλου Χρηστίδη, Εκπροσώπου Τύπου ΠΑΣΟΚ, για τις βρετανικές εκλογές:

“Μετά την απόφαση του συντηρητικού κόμματος και του Πρωθυπουργού Κάμερον, να διεξαχθεί δημοψήφισμα στη Βρετανία, για την σχέση με την Ευρώπη και κυρίως, μετά την απόφαση των Βρετανών για το brexit, οι χθεσινες πρόωρες εκλογες με την πρωτοβουλία και ευθύνη της πρωθυπουργού Μέι , διεξήχθησαν σε μια κρίσιμη εθνικη και ευρωπαϊκή καμπή.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, το συντηρητικό κόμμα και η Πρωθυπουργός Μέι έχει υποστεί μια ήττα γιατί ο πρωταρχικός στόχος της ήταν η μεγάλη αυτοδυναμία καθώς και η σκληρή διαπραγμάτευση για το brexit.

Υπό αυτούς τους όρους, η αύξηση των ποσοστών του αδελφού Εργατικού Κόμματος, αποτελεί μια σημαντική επιτυχία, την οποία χαιρετίζουμε. Η πολιτική και κοινωνική δυναμική που ανέπτυξε το Εργατικό Κόμμα και ο ηγέτης του, Τζέρεμι Κορμπιν, ανέτρεψε όλα τα προγνωστικά, δημιουργώντας ένα πρωτόγνωρα ελπιδοφόρο ρεύμα, ειδικά στη νέα γενιά και τις γυναίκες.

Το ιεραρχημένο πρόγραμμα, ο καθαρός λόγος, με αξιόπιστα επιχειρήματα του εργατικού κόμματος για τους πολλούς, δημιουργεί μια καθαρή και δυναμική προοπτικη.

Ο Τζέρεμι Κορμπιν και το Εργατικό Κόμμα δείχνουν στους λαούς της Ευρώπης οτι υπαρχει και άλλος δρόμος, σε αντιπαράθεση με το νεοφιλελευθερισμό και το νεοσυντηρητισμό. “

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα