H Σόνια πλένει το αυτοκίνητο και σκουπίζει τα τζάμια με τη μπλούζα της

H Σόνια πλένει το αυτοκίνητο και σκουπίζει τα τζάμια με τη μπλούζα της

Πέραν κάθε αμφισβήτησης, το πλύσιμο του αυτοκινήτου από μια όμορφη κοπέλα αποτελεί ...φετίχ για κάθε άνδρα. Όσοι, τυχόν, δεν ...κατάλαβαν, δεν έχουν παρά να δουν τις φωτογραφίες.

Έχετε παρατηρήσει το γεγονός ότι συχνά το διαδίκτυο φιλοξενεί θέματα που αφορούν σε … καυτά κορίτσια που πλένουν κάποιο αυτοκίνητο; Η αλήθεια είναι ότι ότι πολύς κόσμος προτιμάει τέτοια θέματα, ιδιαίτερα τα Σαββατοκύριακα, από τις κάποιες φορές βαρετές αναφορές σε καθημερινή βάση για τα μικροσκοπικά αυτοκίνητα με τους κινητήρες 1.0 λίτρου.

 

Πριν λίγες ημέρες, λοιπόν, σε ρώσικη ιστοσελίδα είδαμε την προσπάθεια που έκανε ένας ιδιοκτήτης πλυντηρίου αυτοκινήτου προκειμένου να διαφημίσει την επιχείρησή του.

Δεν είναι μόνο η μελαχρινή καλλονή που εντυπωσιάζει. Είναι το γεγονός ότι ο ιδιοκτήτης του πλυντηρίου αυτοκινήτων «έστησε» μια ολόκληρη φωτογράφιση προκειμένου να επιτύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Το αν τα κατάφερε ή όχι, είναι κάτι που θα κριθεί στο μέλλον. Και ίσως, σε μεγάλο βαθμό, θα έχει να κάνει με το αν και κατά πόσο η Sonia Gudymo ή Gudim (αν διαβάσαμε σωστά το ονοματεπώνυμό της στο facebook) θα είναι αυτή που θα συνεχίσει να πλένει τα αυτοκίνητα.

“Σόνια, παρακαλούμε πλύνετε το Land Rover. Και θυμηθείτε να καθαρίσετε το παρμπρίζ με τη μπλούζα σας”, θα μπορούσε να είναι η …παραγγελία του ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου προς την καλίγραμμη Ρωσίδα.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα