Ο Βενιζέλος είναι εδώ και δίνει τέλος στις φήμες περί παραίτησης

Ο Βενιζέλος είναι εδώ και δίνει τέλος στις φήμες περί παραίτησης
ΑΘΗΝΑ-ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ.(EUROKINISSI-ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ) Eurokinissi

Με επιστολή του στους υποψήφιους βουλευτές και τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έδωσε τέλος στις φήμες περί άμεσης παραίτησής του

Με το βλέμμα στην κυβέρνηση φαίνεται να βρίσκεται ο Ευάγγελος Βενιζέλος, που έστειλε το μεσημέρι της Τρίτης επιστολή στους υποψήφιους βουλευτές και τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ευχαριστεί τους συνεργάτες του και παράλληλα βάζει τέλος στις φήμες που διέρρεαν το τελευταίο διάστημα πως αναμένεται να παραιτηθεί.

“Η δήλωση που έκανα το βράδυ των εκλογών ισχύει απολύτως” ανέφερε για να επισημάνει πως το κόμμα θα ακολουθήσει την διαδικαστική οδό του συνεδρίου ώστε να συζητηθούν όλα όσα έφεραν την παράταξη στο αποτέλεσμα της Κυριακής.

Τέλος, ο κ. Βενιζέλος εξηγεί πως αυτό που προέχει για την ώρα είναι να “αποσαφηνιστεί η πορεία της χώρας, ώστε να μπορεί να προσδιοριστεί με αποτελεσματικό και καθαρό τρόπο το στίγμα του ΠΑΣΟΚ και ευρύτερα της Δημοκρατικής Παράταξης”.

Με ειδική ανακοίνωση άλλωστε το ΠΑΣΟΚ ξεκαθάρισε πως είναι ψευδείς οι ειδήσεις για παραίτηση του προέδρου. “Όλα – συμπεριλαμβανομένου και του θέματος της ηγεσίας – θα συζητηθούν και θα αποφασιστούν στο συνέδριο που θα γίνει με τρόπο συντεταγμένο και ουσιαστικό.” σημειώνεται.

Δείτε όλη την επιστολή εδώ:

Λίγο αργότερα το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ σχολίασε δηκτικά τη σύνθεση της νέας κυβέρνησης, μιλώντας για αίσθηση του χιούμορ στις θεσμικές επιλογές του Αλέξη Τσίπρα. Δείτε όλη την ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ:

“Η νέα κυβέρνηση θα κριθεί από τις πράξεις της και όχι από τη σύνθεσή της. Εξ αντικειμένου και όχι εξ υποκειμένου. Όμως τα πρόσωπα είναι οιωνοί. Οιωνοί ετερόκλητοι και αντιφατικοί, χωρίς πολιτική συνοχή και καθαρότητα. Ας ευχηθούμε το καλύτερο για τη χώρα.

Σημειώνουμε επίσης με ενδιαφέρον ότι ορισμένες θεσμικές επιλογές του κ. Τσίπρα δείχνουν αίσθηση του χιούμορ.”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα