Τριανταφυλλίδης στο Ραδιόφωνο 24/7: Μέτρα μόνο μαζί με τα μεσοπρόθεσμα για το χρέος

Τριανταφυλλίδης στο Ραδιόφωνο 24/7: Μέτρα μόνο μαζί με τα μεσοπρόθεσμα για το χρέος
ΑΘΗΝΑ-ΒΟΥΛΗ-Η Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Ελληνισμού της Διασποράς συνεδριάζει με θέμα ημερήσιας διάταξης: Ενημέρωση των μελών της Επιτροπής από τον Υφυπουργό Εξωτερικών, κ. Δημήτριο Μάρδα και τους κ.κ. Ιβάν Σαββίδη, Πρόεδρο Ελλήνων Ρωσίας, Δημήτρη Σαμαρά, Αντιπρόεδρο του Ελληνορωσικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης και Γιάννη Μανδρίνο, Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών - Εμπόρων Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο του «Αφιερωματικού Έτους 2016 Ελλάδας - Ρωσίας» και της συνεχιζόμενης συζήτησης στην Επιτροπή μας για την ανάγκη «Επενδύσεων Ομογενών» στη χώρα μας, ενόψει της κατάθεσης του νέου αναπτυξιακού νόμου// Στη φωτογραφία ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης.(EUROKINISSI-ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ) Eurokinissi

Την εφαρμογή των μέτρων για το χρέος ζήτησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7 θέτοντας την εφαρμογή τους ως προϋπόθεση για την υλοποίηση των μέτρων του μεσοπρόθεσμου προγράμματος

“Τα μέτρα θα υλοποιηθούν, μόνο εάν τον Σεπτέμβριο του ’18 εφαρμοστούν τα μεσοπρόθεσμα μέτρα για το χρέος, δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης, μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7 και την εκπομπή “Αντίμετρα” του Στέφανου Τζανάκη και του Γιώργου Μελιγγώνη.

Ο κ.Τριανταφυλλίδης ζήτησε «καθαρό διάδρομο» ώστε να γνωρίζουν και οι επενδυτές ότι υπάρχει σταθερότητα, ενώ είπε πως το θέμα του χρέους είναι είναι ευρωπαϊκό, προσθέτοντας πως ακολουθεί η Ιταλία και η Γαλλία, γι’ αυτό και ο Γάλλος υπουργός Οικονομικών ανέλαβε πρωτοβουλία για την Ελλάδα.

Παράλληλα επέκρινε τη στάση της Γερμανίδας Καγκελαρίου Άγκελα Μέρκελ λέγοντας ότι μετά την εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ στις ΗΠΑ, είπε ότι Ευρώπη πρέπει να προχωρήσει με τις δικές της δυνάμεις, αλλά δεν κάνει πράξη τα λόγια της.

Αφήστε μας να ανασάνουμε

Σημείωσε ότι αρκετοί Ευρωπαίοι ηγέτες ζητούν την «απελευθέρωση» της Ελλάδας. «Αφήστε μας να ανασάνουμε, να πετάξουμε τις αλυσίδες που μας καθηλώνουν» είπε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στην συνεννόηση με τα άλλα κόμματα, για κοινή γραμμή, επισήμανε ότι είναι θετική η δήλωση του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη πως το χρέος είναι εθνικό θέμα και εξήρε τη στάση της προέδρου του ΠΑΣΟΚ Φώφης Γεννηματά για την απόφασή της να στείλει επιστολή στα σοσιαλιστικά κόμματα της Ευρώπης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα