Η Γκουϊνεθ Πάλτροου κήρυξε πόλεμο στο Vanity Fair

Η Γκουϊνεθ Πάλτροου κήρυξε πόλεμο στο Vanity Fair

Η Γκουϊνεθ Πάλτροου για να σαμποτάρει το Vanity Fair έστειλε ένα email σε φίλους της ηθοποιούς πρώτης γραμμής, ζητώντας τους να μην ξαναδώσουν ποτέ πληροφορίες ή απόψεις για το άτομό της

Για δεκαετίες το Vanity Fair ήταν το αγαπημένο περιοδικό των σταρ του Χόλυγουντ. Οχι άδικα. Οι αρθρογράφοι του είχαν στυλ στο γράψιμό τους και οι φωτογραφίες των ηθοποιών ήταν η αποθέωση της κομψότητας.

Κανένας δεν αρνιόταν να μπει στο εξώφυλλο ή να δώσει συνέντευξη. Τα τελευταία όμως χρόνια η έκδοση αυτή έχει αλλάξει στάση και δεν διατηρεί αλώβητη την εικόνα των σταρ.

Δεν είναι λίγες οι φορές που κάνει αναφορές στους αποτυχημένους γάμους, σε εισπρακτικές αποτυχίες των ταινιών τους ακόμα και σε πιο προσωπικά θέματα όπως η σχέση του Τομ Κρουζ με την Εκκλησία της Σαϊεντολογίας.

Η Γκουϊνεθ Πάλτροου που έχει φιγουράρει πολλές φορές στο εξώφυλλο θύμωσε με το περιοδικό, το οποίο δημοσίευσε ένα άρθρο για τους λόγους που ορισμένοι άνθρωποι την βρίσκουν αντιπαθή ή αλλιώς αγαπάνε να την μισούν.

 

Για να σαμποτάρει το Vanity Fair έστειλε ένα email σε φίλους της ηθοποιούς πρώτης γραμμής, ζητώντας τους να μην ξαναδώσουν ποτέ πληροφορίες ή απόψεις για το άτομό της.

Η Πάλτροου με την αντίδρασή της αυτή, προτρέπει στην ουσία και τους υπόλοιπους σταρ να κόψουν κάθε επαφή με τους δημοσιογράφους του περιοδικού, παρότι η έκδοση αυτή έχει τεράστια επιρροή στον κόσμο του θεάματος.

Ο αρχισυντάκτης του πάντως δήλωσε ότι δεν θα έκαναν καλά τη δουλειά τους αν ενίοτε δεν δημιουργείτο ένταση ανάμεσα στο Vanity Fair και τους σταρ για τα προκλητικά του άρθρα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα